Cum treci de iarna cu o silueta de invidiat?

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 10:39
2210 citiri
Cum treci de iarna cu o silueta de invidiat?
Foto: EnvisionFit

Mai incapi in pantaloni dupa Sarbatori? Daca raspunsul este "cu greu", "nu" sau "cu putin ajutor", e cazul sa iti regandesti programul de exercitii si sa o lasi mai usor cu placintele.

Dar mai ales, trebuie sa separi adevarul de mit in ceea ce priveste grasimea care se depune in timpul iernii. Din octombrie si pana dupa Anul Nou, esti tentata sa gandesti: "Oricum o sa fiu umflata pana dupa Sarbatori, deci n-are rost sa mai tin regim". Adevarul este ca e usor sa treci iarna cu o silueta de invidiat, arata MSN.

Desi ai impresia ca te ingrasi cu peste trei kilograme de Sarbatori, adevarul este ca nu pui pe tine decat o jumatate de kilogram. Hainele nu iti mai vin bine pentru ca jumatatea de kilogram castigata se constituie din grasime, care ocupa mult loc.

Grasime pe care trebuie sa o elimini imediat. Dupa 1 ianuarie, ai grija sa mananci mai putin si sa faci mult sport, pentru ca altfel nu mai scapi de acea greutate in plus.

Nu te amagi ca putin sport te va ajuta sa treci peste Sarbatori cu bine. Programul fiind destul de incarcat de vizite de familie, probabil ca nu vei avea timp sa faci sport in fiecare zi.

Asa ca fa cate zece minute de exercitii solicitante atunci cand poti. Urca scarile in loc sa iei liftul, parcheaza masina mai departe de locul de munca, danseaza pe ritmuri alerte atunci cand ai timp si mergi pe jos de cate ori ai ocazia.

Dupa o masa copioasa, cantarul pare ca a luat-o razna - nu intra in panica. Greutatea in exces poate fi doar apa - piureul, sosurile sau sarea sunt de vina, de cele mai multe ori. Greutatea va reveni la normal in doua zile, cand te intorci la activitatile zilnice.

"Pot sa mananc oricat, daca fac sport a doua zi" - o mare minciuna pe care ti-o spui singura. Ideal este sa mananci cu moderatie si sa faci exercitii de cate ori ai ocazia.

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#slabeste, #silueta sarbatori, #sport, #fitness, #slabit , #pantaloni