Pana la urma, Antena 3 se muta din sediu. Ce spune Mircea Badea despre ambasadorul SUA

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 10:18
18917 citiri
Pana la urma, Antena 3 se muta din sediu. Ce spune Mircea Badea despre ambasadorul SUA
Foto: Arhiva Ziare.com

Vedetele Antena 3 au anuntat, marti seara, ca "pentru binele jurnalistilor" Intact, se vor muta din actualele sedii. Directorul Antena 3, Mihai Gadea, le-a cerut telespectatorilor sa nu schimbe postul atunci cand se difuzeaza reclame, invocand faptul ca mutarea ii costa "milioane de euro".

"Eu am scris o scrisoare ambasadorului Klemm. Pentru mine e important ce scrie ambasadorul SUA. Vom continua sa ne aparam in instanta conform legilor in vigoare. Pe de alta parte, nu avem cum sa nu ne gandim la toate implicatiile acestor zile, motiv pentru care am luat decizia de a muta tot ceea ce se afla in sediile despre care se face vorbire intr-un alt loc. Ca va fi greu, sunt momente care par asa, imposibile, e adevarat.

Dar, pe de alta parte, nu avem cum sa asteptam ca ANAF sa vina sa ne puna sigiliul pe poarta. (...) Este singura varianta la momentul acesta. Asta nu inseamna ca renuntam la demersurile in justitie pentru a se face dreptate", a declarat Gadea in emisiunea de marti seara.

Realitatea din spatele scandalului Antena3: Ce explicatii si documente a prezentat ANAF la sedinta CNA

Acesta le-a transmis un mesaj si telespectatorilor, pe care i-a rugat sa nu schimbe postul in pauza publicitara: "Data trecuta am apelat la dumneavoastra sa nu mutati telecomanda cand difuzam reclame si m-ati impresionat ca ati facut asta. Mutarea ne costa milioane de euro si, de aceea, va rog si acum sa ramaneti pe Antena 3 in pauza de reclame".

Inspectorii ANAF, aparati intr-o scrisoare pentru Iohannis si Ciolos: Sunt injurati si agresati din cauza legilor proaste

Copilul unui jurnalist, implicat de Antena3 in scandalul ANAF: Sesizari la institutiile abilitate si val de reactii impotriva Oanei Stancu

In emisiune a intervenit si Mircea Badea, care a a intarit ideea si a anuntat ca angajatii Intact au inceput deja procesul de mutare.

Ambasadorul SUA, disecat la Antena 3

Mihai Gadea a abordat in emisiune subiectul declaratiilor facute de ambasadorul SUA la Bucuresti, pe pagina de Facebook a Ambasadei, in cursul unei sesiuni de chat referitoare la situatia in care se afla cele cinci televiziuni ale trustului Intact.

Ambasadorul SUA, reactie in scandalul Antenelor: ANAF recupereaza bunuri furate de la poporul roman (Video)

Diplomatul american considera ca "ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva". In replica, Gadea a anuntat ca a trimis o scrisoare Ambasadei SUA, in care explica punctul de vedere al Antena 3, si ca asteapta ca oficialul american sa vina cu precizari sumplimentare. Mircea Badea a plusat in emisiunea sa, acuzandu-l pe Hans Klemm ca este "antiamerican" si ca face "propaganda rusilor".

Realizatorul TV a nuantat apoi mesajul, dar a pus la indoiala faptul ca intr-adevar ambasadorul american ar fi cel care a raspuns la intrebarea legata de Antena 3.

Scandalul ANAF - Antena 3

Saptamana trecuta a izbucnit un scandal intre Antena 3 si ANAF. De cand echipele Fiscului au notificat asupra faptului ca trustul Intact trebuie sa evacueze unele sedii, jurnalistii Antena 3 s-au scandalizat pe post, dar si la protestul organizat saptamana trecuta in Piata Constitutiei.

Numerosi senatori au sarit in apararea postului TV, ba chiar l-au chemat in plen pe premierul Dacian Ciolos sa dea explicatii pentru modul "abuziv" in care au actionat echipele ANAF.

ANAF a anuntat, vineri seara, ca incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate in dosarul ICA, inclusiv cladirile Intact.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#sediu Antena3 Gadea evacuare, #scandal Antena3 Anaf , #Antena 3