Miron Mitrea: Vanghelie este o "rana hidoasa" pe obrazul PSD

Joi, 18 Februarie 2010, ora 15:02
3156 citiri
Miron Mitrea: Vanghelie este o "rana hidoasa" pe obrazul PSD

Marian Vanghelie a devenit din pata de pe obrazul PSD o "rana urata, hidoasa", "care face un imens rau partidului", afirma senatorul PSD Miron Mitrea. Mai mult, el sustine ca reuniunea de sambata a PSD este asteptata "ca spectacolul de circ al anului, cu Vanghelie in rolul principal.

"Deja este prea mult. Marian Vanghelie, pata de pe obrazul PSD, s-a transformat in rana. Incepand de ieri, cand pe ecranele tuturor televiziunilor rulau vorbele de duh ale lui Vanghelie la adresa unor colegi din partid, rana s-a deschis. Urata, hidoasa, in vazul intregii tari", scrie Mitrea pe blogul sau.

Senatorul PSD afirma ca Vanghelie face un rau foarte mare partidului si ca formatiunea sufera din cauza acestuia.

Vanghelie, inregistrat cand il injura pe Geoana si conducerea PSD (Audio)

"PSD sufera acum din cauza unui individ despre care eu tot spun de doi ani de zile ca face un imens rau partidului. Un individ care, chiar daca are mintea odihnita, n-a inteles ca trebuie sa se opreasca. Un individ care, sa ne amintim, visa sa devina cel mai important om din Romania.

Ceea ce zice si face astazi Marian Vanghelie a ajuns sa fie catalogat drept definitoriu pentru PSD. Partidul ocupa spatiul public, nu cu solutii si propuneri de legi, ci cu amenintari, injuraturi si politica gastilor", sustine Mitrea.

Vanghelie despre inregistrarea in care il injura pe Geoana: A fost o gluma!

Miron Mitrea se teme ca electoratul isi va forma o parere foarte proasta despre PSD din cauza a ceea ce se intampla in acest moment in partid.

"Oare, vazand ce se intampla cu PSD, electoratul mai da doi bani pe noi? Cat de jos am ajuns, cat de jos mai vrem sa coboram? In loc sa fie un moment de relansare, Congresul nostru de sambata e asteptat ca spectacolul de circ al anului. Cu Vanghelie in rolul principal. Si pentru ca impactul sa fie maxim, diferite gasti si gasculite, mai vechi sau mai noi, fac jocuri de culise.

Este inadmisibil in ce hal a ajuns partidul sub conducerea lui Vanghelie si a celor care l-au cocotat atat de sus. Eu scriu si spun inca de acum un an de zile ca politica aceasta, a gastilor, poate fi mortala pentru PSD. Pentru ca nu le convenea ce spuneam, baietii din gasti m-au acuzat ca fac jocurile cuiva din afara partidului. Astazi, si Ion Iliescu, si Adrian Nastase spun exact ce spuneam eu", mai scrie Mitrea pe blogul sau.

Marian Vanghelie: Cer scuze cetatenilor Romaniei si lui Mircea Geoana

Senatorul PSD mai spune ca se va lupta in continuare pentru principiile si pentru drumul in care crede, precizand ca le va arata si colegilor sai calea pe are trebuie sa mearga.

"Nu sunt deloc fericit ca am avut dreptate. Din contra. Sunt foarte, foarte trist. Pentru ca nici eu n-am crezut ca se va ajunge aici. Unii dintre putinii care mai vad limpede in aceste zile au ales sa se retraga si sa lase gastile sa-si sparga capetele intre ele. Dar oare mai putem vorbi de un partid dupa un astfel de macel?

Eu am ramas sa ma bat. Nu cu cineva anume, nu-mi plac gastile si nu fac parte din ele. Am ales sa ma bat pentru principiile si drumul in care cred. Urmandu-le, sunt sigur ca voi castiga la Congresul de sambata, indiferent care va fi rezultatul votului. Voi castiga pentru ca le voi arata colegilor calea pe care trebuie sa mergem. Daca nu acum, cu siguranta mai tarziu. Ea nu se schimba indiferent cate tumbe face si cate injuraturi da pe post Marian Vanghelie", mai scrie Miron Mitrea.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Miron Mitrea Vanghelie, #Vanghelie rana hidoasa PSD, #Vanghelie injurat Geoana , #Marian Vanghelie
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Poza GuzganRozaliu_vrajitor
GuzganRozaliu_vrajitor
rank 5
Dacă adjectivul "hidoasă" este asociat corect substantivului conform realitătii, Miron Mitrea ar trebui să spună: "Vanghelie este o rană pe obrazul hidos al PSD". Chiar si asa este extrem de fortat, fiindcă la PSD numai de obraz nu poate fi vorba!