Netflix lansează un nou trailer pentru ”The Crown”. Moartea Prințesei Diana, în centrul ultimului sezon al serialului VIDEO

Vineri, 27 Octombrie 2023, ora 13:00
1714 citiri
Netflix lansează un nou trailer pentru ”The Crown”. Moartea Prințesei Diana, în centrul ultimului sezon al serialului VIDEO
Ultimul sezon al The Crown se va axa pe subiectul morții Prințesei Diana FOTO Facebook/Netflix

Platforma de streaming Netflix a lansat trailerul şi afişul pentru partea întâi a ultimului sezon din „The Crown”, care va debuta pe 16 noiembrie.

Partea întâi a ultimului sezon al „The Crown”, creat de Peter Morgan, descrie relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus cu sine consecinţe devastatoare. În prima lor vară în calitate de cuplu proaspăt divorţat, Prinţul Charles şi Prinţesa Diana au petrecut două vacanţe foarte diferite cu fiii lor.

Diana era curtată de familia Fayed în sudul Franţei, care le oferea tinerilor prinţi o experienţă luxuriantă pe iaht, jocuri video şi seri private cu vizionări de filme. În acelaşi timp, Charles continua tradiţia petrecând timp în Balmoral. Comparaţiile între aceste două vacanţe s-au dezlănţuit în presă, fiind alimentate atât de paparazzi, cât şi de biroul de presă al familiei regale. Pe măsură ce viaţa pe iaht şi interesul constant al mass-media pierdeau teren, Diana îşi dorea să se întoarcă să-şi vadă copiii care se întorseseră la Balmoral. O diversiune ce presupunea o călătorie la Paris părea să fie cea mai potrivită soluţie, mai ales pe fondul unei urmăriri intense şi agresive a presei.

După ştirile despre accidentul de maşină în care au fost implicaţi Diana şi Dodi, a urmat peste tot o revărsare uriaşă de durere care a prins-o pe Regină nepregătită. În timp ce undele de şoc răsunau la Palat, Al Fayed încerca să se confrunte cu pierderea fiului său. Sperând că acestă durere comună îi va aduce pe el şi pe familia regală împreună, el constată că este din ce în ce mai evitat.

Peter Morgan, creatorul serialului ”The Crown”, a vorbit într-un interviu pentru Variety despre cum va fi tratată moartea prinţesei.

Este unul dintre cele mai delicate momente din serial. În următorul sezon, serialul "The Crown" va aborda moartea prinţesei Diana. Un capitol eminamente riscant, având în vedere că moartea prinţesei a zguduit ţara.

Peter Morgan recunoaşte că i-a fost "groază" să includă povestea Dianei în "The Crown", până la punctul în care s-a gândit să o omită complet pe Prinţesa de Wales. Dar este greu să nu vorbeşti despre asta.

De la lansarea pe Netflix în 2016, „The Crown” a fost nominalizat şi a câştigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în cinci sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) şi multe altele.

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a şi evenimentele politice şi personale care i-au modelat domnia.

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus cu sine consecinţe devastatoare. Ultimul capitol este spus în şase episoade (Partea 2). Prinţul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morţii mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles şi Camilla şi începuturile unui nou basm regal odată cu William şi Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey şi Luther Ford în rolurile prinţului William şi ale prinţului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toţi cei trei actori.

Stația spațială a Chinei este gata să primească un nou echipaj. „Toate pregătirile sunt în grafic” FOTO/VIDEO
Stația spațială a Chinei este gata să primească un nou echipaj. „Toate pregătirile sunt în grafic” FOTO/VIDEO
Agenţia spaţială chineză a anunțat că va trimite joi seară, 25 aprilie, un nou echipaj pe staţia spaţială Tiangong, aceasta fiind cea mai nouă misiune din cadrul unui program care...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#Netflix, #the crown, #serial, #trailer, #lansare, #ultim sezon , #Film