Calinescu: Vacaroiu va prelua sefia Curtii de Conturi

Duminica, 05 Octombrie 2008, ora 16:35
6004 citiri
Calinescu: Vacaroiu va prelua sefia Curtii de Conturi

Candidatul PNL pentru un mandat de senator pe Colegiul Pitesti, actorul Florin Calinescu, a declarat duminica la Vila Florica din Stefanesti ca ii pare rau de faptul ca nu poate concura pentru acelasi mandat cu presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu.

Calinescu a dezvaluit ca Vacaroiu ar fi decis noaptea trecuta sa preia sefia Curtii de Conturi, unde va avea un mandat de 9 ani.

"Am inteles ca azi noapte s-au hotarat, iar acum PSD-ul are controalele asigurate pentru 9 ani. Imi doream sa ma plimb cu Vacaroiu de la Crama la Muntenia. Eu am problema mea cu comunistii. Nu m-am intalnit cu Iliescu prin Bucuresti, iar acum nici cu Vacaroiu in Arges", a afirmat Florin Calinescu.

In Colegiul in care va candida Florin Calinescu ar fi urmat sa candideze si presedintele Senatului, insa a ramas in cursa fostul ministru al Sanatatii, Mircea Cinteza, senator PD-L.

El a ales sa candideze la Senat deoarece deputatii i se par ceva de "coana Leana" si "de sorginte comunista".

"La cele cateva lectii de istorie la care am fost am descoperit ca in Grecia si Roma antica nu era Camera Deputatilor, era doar Senat. Deputatii mi se par ceva de "coana Leana", mi se par de sorginte comunista. Senatul este ceva istoric, stabil, solid, fundamental intr-un stat. Deputatii vin cu trenul, au gratuitati, bonuri de masa, masini, soferi, sporuri, pensii pe viata. Senatorii sunt oameni mai seriosi, mai independenti. De altfel este socotita si in Romania Camera Superioara", a mai spus candidatul PNL.

Calinescu a recunoscut ca nu si-a pregatit un program electoral. El a declarat ca un parlamentar trebuie sa le explice oamenilor ca unele probleme nu tin de el, ci tin de Consiliul Local sau de Consiliul Judetean.

Circulația feroviară, dată peste cap după ce o locomotivă s-a stricat. De la Pitești până în București un tren a făcut peste 5 ore
Circulația feroviară, dată peste cap după ce o locomotivă s-a stricat. De la Pitești până în București un tren a făcut peste 5 ore
Bine ați venit în România! Avem o mică întârziere! Așa se salutau călătorii care mergeau cu trenul de la Pitești spre București după ce au aflat că au de așteptat câteva ore pentru a...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#Florin Calinescu, #Nicolae Vacaroiu, #pitesti, #colegiu, #curtea de conturi , #Curtea de Conturi