Gheorghe Seculici, reales presedinte al PD-L Arad

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 11:44
1758 citiri
Gheorghe Seculici, reales presedinte al PD-L Arad

Gheorghe Seculici a fost reales, vineri seara, presedinte al organizatiei judetene a PD-L Arad, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, pe care o detine de peste zece ani.

La Consiliul de Coordonare Judetean al PD-L Arad au participat peste 3.000 de persoane, iar delegatii au primit la intrarea in Sala Sporturilor, unde au fost organizate alegerile, cate un buletin de vot pe care era inscrisa cate o singura optiune pentru functiile din cadrul conducerii filialei.

In urma scrutinului organizat vineri seara, Gheorghe Seculici a fost reales presedinte al PD-L Arad, in timp ce Gheorghe Falca, primarul Aradului, si Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad, au fost alesi in functiile de prim-vicepresedinti ai organizatiei judetene.

Gheorghe Falca: PD-L este singurul adversar al PD-L

Adrian Tolea, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost ales secretar general, iar Teodor Velici si Florin Gheorghe Todoca au obtinut mandate de secretar general adjunct. Tot in cadrul scrutinului de vineri, au fost alesi si 14 vicepresedinti, unul dintre acestia fiind Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

"Cand am constituit organizatia nu erau tineri, am incercat sa ii atragem sub toate formele. Am incercat sa promovez dialogul permanent si sentimentul de apartenenta la aceeasi echipa. Acestea au fost secretele pe care m-am bazat cand am coordonat activitatea PD si PD-L.

Va fi foarte greu sa mai ridicam stacheta sau ca altii sa ajunga unde am ajuns noi. Chiar daca nu traversam momente politice dintre cele mai bune, am reusit impreuna sa nu existe un loc din judet unde exista administratie PDL sa nu faca ceva bun pentru oamenii care ne-au ales", a spus Gheorghe Seculici.

La alegerile pentru conducerea organizatiei judetene a PDL Arad au mai fost prezenti senatorii si deputatii de Arad, ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, ministrul de Externe, Baconschi, Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Daniel Funeriu, ministrul Educatiei, Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei, deputatul Bogdan Cantaragiu.

In deschiderea Consiliului de Coordonare Judetean al PDL Arad, solistul Marcel Pavel a sustinut un recital de aproximativ 30 de minute.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Gheorghe Seculici reales Arad, #alegeri PDL Arad , #alegeri PDL