PDL a mai pierdut un senator: Gheorghe David trece la PSD

Marti, 26 Iunie 2012, ora 10:52
3076 citiri
PDL a mai pierdut un senator: Gheorghe David trece la PSD
Foto: gheorghedavid.ro

PDL mai pierde un parlamentar, dupa ce senatorul Gheorghe David a decis sa-si dea demisia din partid si sa se inscrie in PSD. David a facut anuntul marti, in plenul Senatului.

Cel care a confirmat informatia a fost senatorul social-democrat Ilie Sarbu. Liderul senatorilor PSD a precizat, pentru Opinia Timisoarei, ca in plenul Senatului se astepta anuntul trecerii lui David la PSD.

"Imi incetez activitatea in grupul parlamentar senatorial al PDL si voi activa in continuare in grupul PSD", a anuntat senatorul timisean, marti, in plenul Senatului, potrivit Realitatea Tv.

PDL ar putea pierde alti doi senatori

Informatia vine dupa ce, in dimineata zilei de 18 iunie, senatorul PDL de Timis, Gheorghe David, a venit la sediul PNL, unde se desfasura sedinta conducerii centrale a partidului, motivand ca a trecut doar ca sa "salute".

Senatorul in varsta de 50 de ani a asigurat atunci ca nu se afla "in negocieri cu nimeni", dupa ce a fost vazut la sediul PNL.

"Nu am ce sa spun ca nu am fost la nici o sedinta (a BPC a PNL - n.red.). Nu sunt in negocieri cu nimeni. Am trecut pe la sediul PNL, dar nu am nici o treaba. Nu am fost la sedinta, asta (sedinta Biroului Permanent al Senatului) e prima sedinta la care particip", a spus David.

#Gheorghe David demisie PDL, #PDL plecari PSD, #demisii PDL, #senatori plecari PDL PSD , #demisii