Cerere la Parlament sa fie anchetate acuzatiile ca Dragnea a comandat interceptari

Joi, 06 Septembrie 2018, ora 12:02
2967 citiri
Cerere la Parlament sa fie anchetate acuzatiile ca Dragnea a comandat interceptari
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

PNL si PMP au depus, joi, la Biroul permanent al Camerei Deputatilor o cerere prin care solicita infiintarea unei comisii de ancheta privind presupusele interceptari ilegale comandate de liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat deputatul liberal Florin Roman.

"In urma cu ceva ani, Directia de informatii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne se ocupa de monitorizarea liderilor politici, iar la momentul respectiv DIPI se ocupa si de monitorizarea ziaristilor. Scopul acestei Comisii de ancheta este de a clarifica aceste lucruri, aceste chestiuni extrem de grave. (...) Nu este posibil sa vorbim de politie politica la 11 ani de la aderarea Romaniei la Uniunii Europene", a declarat deputatul PNL, Florin Roman, joi la Parlament.

Solicitarea PNL de infiintare a Comisiei de ancheta privind posibilele interceptari ilegale comandate de Liviu Dragnea, sustinuta si de catre PMP, vine in urma afirmatiilor lansate zilele acestea de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fiind si lider PSD.

Gabriela Firea, a anuntat, miercuri seara, ca are informatii certe ca liderul PSD Liviu Dragnea o spioneaza, ii urmareste activitatea si chiar a pus oameni sa-i supravegheze cladirea Primariei si casa.

"Am informatii certe ca (Liviu Dragnea -n.red.) ma spioneaza, imi urmareste activitatea, imi urmareste chiar cladirea primariei. Sunt oameni care au fost la mine in aceste zile si care ulterior au fost sunati direct de catre dumnealui, ma refer la Liviu Dragnea, sa fie intrebati de ce au fost la mine, daca punem ceva la cale. Noi nu puneam nimic la cale. Aveam discutii absolut normale despre administratia publica locala, nu conspiram politic. Unii sunt colegi de partid, altii sunt oameni care au legatura cu partidul sau cu domnia sa, dar nu sunt membi si mi s-a parut socant ca in loc sa fiu chemata sa discutam, sa analizam, asa cum a spus presei, s-a gandit ca este mai bine sa continue toata aceasta stratagema, sa ascundem sub pres argumentele si practic sa ne comportam exact ca cei pe care oficial ii detesta. Spunea ca sunt oameni in anumite zone care lupta inegal, care folosesc informatii fara ca sursa sau calea de obtinere sa fie legala. Altfel nu pot sa inteleg cum de a recurs la aceasta metoda, de a pune oameni, ma intreb de unde? Oare tot de la doamna Carmen Dan, care sa supravegheze cladirea Primariei, casa mea?", a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#Dragnea interceptari Firea, #solicitare comisie interceptari Dragnea , #stiri PNL