De ce face misto partidul de Tariceanu?

Vineri, 06 Iunie 2008, ora 08:12
5448 citiri
De ce face misto partidul de Tariceanu?

Desi s-a operat la genunchi acum un an si jumatate, in Franta, despre care auzise ca are medici ce repara rupturile de ligamente incrucisate ca nimeni altii, intaiul motociclist al tarii nu s-a vindecat.

Motiv, pentru cei din jurul premierului, dar nu numai, sa faca misto pe la spate. Nu ca rad oamenii de schiopatatul lui Tariceanu, care e vizibil cand e obosit.

Oamenii se rad de decizia lui de-a-si repara buba intr-o clinica din strainatate, desi la Bucuresti, la "Sf. Ion", exista o trupa de doctori care leaga ligamentele dupa ultimele tehnici, fara nici o diferenta fata de clinica frantuzeasca. Doctori care ii pregatisera o rezerva si-l asigurasera ca fac fata genunchiului de demnitar, dar au fost tratati cu neincredere.

Cam in acelasi timp cand se opera premierul in strainatate, un prieten de-al Ziare.com, de asemenea liberal, facea acelasi lucru la "Sf. Ion", tot pentru ligamente incrucisate.

Si daca omul nostru e vindecat, si nici nu se cunoaste unde s-a lovit, genunchiul frantuzesc inca se resimte, iar partidul moare de ras.

#Tariceanu, #operatie, #ligamente, #PNL, #spitalul Sf Ioan , #stiri PNL