AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”

Duminica, 23 Ianuarie 2022, ora 16:54
7627 citiri
AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”
Primarul liberal Neculai Miron (stânga) semnează inițiativa AUR FOTO Suceavalive.ro

Primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron, a semnat pe listele AUR pentru demitere preşedintelui Klaus Iohannis. Gestul edilului este însoţit de critici la adresa şefului statului şi a liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Vicepreşedintele PNL Bogdan Gheorghiu cere excluderea din partid a edilului.

Conform jurnaliştilor din presa locală din Suceava, primarul din Bosanci a semnat lista avându-l alături pe co-preşedintele AUR, George Simion.

„Mulţumesc mult domnului George Simion şi domnului Călin Georgescu pentru vizita pe care ne-au făcut-o astăzi, la Bosanci. Am vrut să dovedesc prin aceasta că Bosanci-ul nu este un fief al domnului Flutur, care a instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice post, orice funcţie la deconcentrate este ocupată cu şpagă în judeţul Suceava, aproape orice funcţie, deci nimic nu mişcă dacă nu este coordonat de dumnealui şi am vrut să arăt că la Bosanci este democraţie şi orice forţă politică este bine venită. Deci de aceea am făcut o primire călduroasă domnului Simion şi domnului Georgescu ca să dăm un suflu nou de libertate, să fie respectate principiile fundamentale ale democraţiei, să putem intra la muncă liberi, să putem călători liberi, să putem cumpăra liberi. Ştiţi foarte bine sunt încă membru PNL. Domnul Iohannis dintr-un apărător al democraţiei s-a transformat într-un apărător al penalilor. (...) Avem aici, alături de noi, patrioţi care luptă pentru poporul român şi după cum bine ştiţi, dar mai reamintesc faptul că majoritatea multinaţionalelor ne fură sub umbrela legii. Ştiţi prea bine, domnul Klaus Iohannis a vândut şi vinde austriecilor, nemţilor, alături de dumnealui era şi domnul Cioloş, care vindea francezilor, şi toate retailerurile, magazinele principale din ţară sunt cu mărfuri din export. Noi avem cred că avem produse bio care trebuie să fie vândute în magazinele noastre, şi aşa cum spuneau şi dumnealor, materia primă şi bogăţiile ţării noastre ştim prea bine cum să le prelucrăm. Doamne ajută în continuare şi astăzi am ajutat în sprijinirea organizaţiei AUR cu toate că sunt simpatizant al Forţei Drepte. Doamne ajută”, a declarat primarul Neculai Miron, citat de glasulsucevei.ro.

Vicepreşedintele PNL Bogdan Gheorghiu a reacţionat şi, într-o postare pe Facebook, cere excluderea din partid a edilului.

„Am constatat încă o dată că Neculai Miron are un comportament care îl poziţionează la mare distanţă de Partidul Naţional Liberal. Primarul localităţii Bosanci pare să uite că dezvoltarea localităţii se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât şi la nivel judeţean. În calitate de vicepreşedinte al PNL am solicitat, în această seară (sâmbătă – n.r.), conducerii organizaţiei judeţene PNL Suceava, întrunirea de urgenţă a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanşa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, judeţul Suceava”, a scris Gheorghiu.

Acesta cataloghează gestul primarului Neculai Miron drept „incalificabil”, considerând că este „clar că acesta nu mai îndeplineşte condiţiile pentru a fi membru PNL”.

Neculai Miron este al doilea primar PNL care semnează pentru demiterea din funcţie a lui Klas Iohannis.

Recent, acelaşi gest l-a făcut şi Primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judeţul Alba.

Câte drone cu rază lungă de acțiune poate lansa Ucraina în toată Rusia, în fiecare zi: ”O mare problemă pentru Putin”
Câte drone cu rază lungă de acțiune poate lansa Ucraina în toată Rusia, în fiecare zi: ”O mare problemă pentru Putin”
Forțele de apărare ucrainene sunt capabile să trimită în fiecare noapte între 30 și 60 de drone cu rază lungă de acțiune în Rusia. Această evaluare, bazată pe date ucrainene, a fost...
Militari ucraineni instruiți în România. Iohannis a aprobat tranzitarea prin România a echipamentelor donate de către Finlanda Ucrainei
Militari ucraineni instruiți în România. Iohannis a aprobat tranzitarea prin România a echipamentelor donate de către Finlanda Ucrainei
Conducerea Parlamentului a fost informată de preşedintele Klaus Iohannis că a aprobat tranzitarea prin România a echipamentelor donate de către Finlanda Ucrainei şi instruirea unui număr de...
#primar PNL, #atac, #Gheorghe Flutur, #demitere, #Klaus Iohannis , #stiri Gheorghe Flutur