Daniela Buruiana si Lucian Bolcas, in tratative cu PSD

Joi, 07 August 2008, ora 13:25
2984 citiri
Daniela Buruiana si Lucian Bolcas, in tratative cu PSD

Desi a discutat cu mai multe partide, fosta fruntasa PRM Daniela Buruiana spune ca negocierile cele mai avansate sunt cu PSD, insa in cazul in care tratativele vor esua, deputatul nu exclude posibilitatea unei candidaturi independente.

"Eu nu vreau sa iau locul nimanui de acolo. Le-am propus sa ma lase pe mine sa aleg un colegiu, pentru ca eu devin responsabil cu ce se intampla acolo daca voi fi aleasa. In nici un caz nu-i vorba de un colegiu din Bucuresti sau din zona Galati-Braila, unde am fost aleasa in anii trecuti.

Prefer ceva din Ardeal, nu mi-e frica nici sa ma bat in vreun colegiu din judetul Cluj. Nu controleaza Emil Boc tot judetul", a declarat Daniela Buruiana, informeaza Cotidianul.

Propunerea lui Buruiana a fost agreata de pesedistii cu care a discutat, mai spune fosta peremista, o decizie in acest sens urmand a fi luata in forurile de conducere ale partidului.

"Termenul pana la care trebuie sa primesc raspunsul este 1 septembrie. Daca va fi unul negativ, iau in calcul si varianta unei candidaturi independente", a adaugat deputatul.

In acelasi timp, deputatul Lucian Bolcas, vicepresedinte PRM, isi negociaza si el un loc de candidat la parlamentare din partea Aliantei PSD-PC, dezvaluie Evenimentul Zilei in editia electronica de joi, citand surse parlamentare.

Informatiile despre plecarea lui Bolcas din PRM au aparut in contextul in care conservatorii au anuntat, marti, ca sunt interesati de racolarea parlamentarilor PRM.

Lucian Bolcas a precizat, la randul sau: "Sunt foarte onorat ca nimeni nu a avut indecenta de a-mi face o asemenea propunere".

Pe de alta parte insa, purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a confirmat faptul ca "in aceasta perioada este posibil sa existe discutii neoficiale, individuale, cu unii dintre liderii PRM", pentru a-i convinge sa se alature social-democratilor.

PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#Daniela Buruiana, #PSD, #tratative, #ardeal, #colegiu , #deputati