Hasotti, deranjat de poreclele puse de Basescu de-a lungul timpului

Marti, 15 Martie 2011, ora 12:38
1746 citiri
Hasotti, deranjat de poreclele puse de Basescu de-a lungul timpului

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, ii cere presedintelui Traian Basescu sa nu-i mai ironizeze pe reprezentantii Opozitiei, senatorul liberal aratandu-se deranjat de poreclele puse de seful statului de-a lungul timpului.

Puiu Hasotti i-a raspuns, la RFI, presedintelui Traian Basescu, dupa ce seful statului l-a luat peste picior pe liderul PSD. "Victor Ponta este co-pilot, cum sa-l pun prim-ministru?", se intreba Traian Basescu luni seara la TVR.

Hasotti spune ca fiecare om are hobby-urile lui: unii cu masinile, altii cu vinul.

"La propunerea lui Crin Antonescu, cum ca Victor Ponta ar trebui sa fie prim-ministru sau ar fi propunerea noastra, Traian Basescu a gasit de cuviinta sa ironizeze. Cum a facut-o intotdeauna. Ba a pus porecle unuia sau altuia, ba s-a legat ca unul are parul prea lung, ba a spus ca Victor Ponta este co-pilot si l-a ironizat. Acum, sunt tot felul de hobby-uri si placeri pe care le avem. Pai si eu spun: unuia ii place vinul, altuia ii place whisky-ul! Haideti sa nu ne ironizam asa fara rost!", afirma senatorul PNL.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Victor Ponta este "un om care n-are calitati sa conduca o masina lunga de trei metri", fiind doar co-pilot.

"Sunt obligat de Constitutie sa am consultari cu toate partidele si le-as avea daca ar cadea Guvernul la motiune. Dar domnul Ponta este co-pilot la o masina. Dansul mai participa la raliuri si are sponsori necunoscuti, desi se prezinta a fi un soi de fata mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii astia necunoscuti a reusit sa ajunga co-pilot. El sta in dreapta conducatorului. Cum poti sa conduci tara cand la o masina esti doar co-pilot? Deci un om care n-are calitati sa conduca o masina lunga de trei metri. Este co-pilot in masina aia, nu-i da nimeni volanul in mana. Poti sa-i dai tara in mana? Deci nu cred ca domnul Ponta are maturitatea necesara sa fie prim-ministru al Romaniei, nu in mandatul meu de presedinte al Romaniei. Un presedinte trebuie sa fie responsabil cand desemneaza un prim-ministru", afirma seful statului.

Citeste mai multe despre Hasotti : Unora le place vinul, altora whisky-ul pe RFI.

Citește și:
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi luni, 27 martie, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Anunțul a fost făcut vineri, 24 martie, de...
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...
#Basescu Ponta presedinte, #Hasotti Basescu Ponta presedinte , #stiri Puiu Hasotti