Raluca Turcan: Ponta se pregateste sa fie combinatia Nastase - Iliescu la patrat

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 23:01
1990 citiri
Raluca Turcan: Ponta se pregateste sa fie combinatia Nastase - Iliescu la patrat

Presedintele PSD Victor Ponta se pregateste sa fie combinatia Adrian Nastase - Ion Iliescu la patrat, considera deputatul PDL Raluca Turcan, potrivit careia un "Guvern USL/Ponta" la finalul acestui an ar fi un pericol pentru Romania.

"In cele doua zile de cand a revenit in prim-planul atentiei mass-media, Victor Ponta a dat un semnal lipsit de echivoc despre mesajul sau in 2012. Ponta se pregateste sa fie combinatia Nastase - Iliescu la patrat: politicianism si lupta de clasa, dublate de tupeu si agresivitate", scrie scrie Raluca Turcan pe blogul personal.

Leadership-ul feminin: Intre politica si pasiunea pentru pian - Interviu Raluca Turcan

Mai intai, explica sotia consilierului prezidential Valeriu Turcan, Ponta a aratat clar ca e omul interesului de partid si nu al interesului national in chestiunea modificarii Constitutiei, reusind performanta ca intr-o singura zi (luni) sa aiba doua pozitii contradictorii pe acest subiect.

"Dimineata, in conferinta de presa a USL care anunta pozitiile Uniunii la inceput de an, a exprimat refuzul ritos de a mai participa la discutii pe aceasta tema, pentru ca seara - incercand sa interpreteze duios partitura interesului national - sa nu respinga aceasta ipoteza,

Apoi a aplicat o lovitura rapida clasei de mijloc din Romania, declarand ca indemnizatia maternala trebuie plafonata la salariul mediu pe economie. Cu alte cuvinte, daca o tanara mama are un salariu net de 3.000 sau 3.500 de lei (si deci contribuie la asigurarile sociale proportional cu aceasta suma), ea va primi de la PSD o indemnizatie lunara de circa 1.500 lei. E un avertisment dur dat de PSD si USL clasei de mijloc din Romania. Daca USL castiga alegerile, principalul perdant al unei astfel de guvernari va fi clasa de mijloc", scrie Raluca Turcan.

Raluca Turcan: E nevoie de o remaniere pana in 15 ianuarie

Raluca Turcan sustine ca, in cele din urma, "Ponta a revenit la tinta lui mai veche - Televiziunea Publica - anuntand deja epurarea jurnalistilor indezirabili imediat ce USL ar ajunge la putere. Iar asta a doua zi dupa ce fusese invitat la o emisiune pe TVR1, in care impolitetea si zeflemeaua au fost principalele lui argumente in discutia cu moderatoarea emisiunii".

Nu in ultimul rand, deputatul democrat-liberal atrage atentia ca "un guvern USL/Ponta la finalul acestui an ar fi un pericol pentru Romania".

Citeste si:
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, 27 octombrie, că refacerea coaliţiei între PNL şi USR este "o variantă înfundată", el susţinând că niciodată în cariera sa...
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Preşedintele României Klaus Iohannis a făcut miercuri miercuri, 27 octombrie, o vizită de stat în Egipt, la invitaţia preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. După întâlnirea oficială, șeful...
Sursa: Ziare.com