Sebastian Ghita ii da replica lui Iliescu: Are comportament marxist. PSD nu e o corporatie, dar nici un CAP

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 20:35
8142 citiri
Sebastian Ghita ii da replica lui Iliescu: Are comportament marxist. PSD nu e o corporatie, dar nici un CAP
Foto: Arhiva

Deputatul Sebastian Ghita, care vineri a demisionat din PSD, i-a raspuns lui Ion Iliescu, care a publicat pe blog o scrisoare deschisa.

La afirmatia ca liderii PSD conduc formatiunea "ca pe o corporatie", Sebastian Ghita raspunde: "PSD nu e o corporatie, dar nici un CAP".

Ion Iliescu a scris, vineri, pe blog, ca "Refuz sa primesc lectii de la oameni care cred ca si-au cumparat un partid, PSD, si il conduc, direct sau prin interpusi, ca pe o corporatie".

Iliescu raspunde PSD-ului: N-ati pierdut din vina mea, asta e o mizerie, o lasitate!

In replica, deputatul a afirmat, la Realitatea TV, ca este gresita atitudinea seniorului social-democrat: "Asta e comportament de marxist. Ion Iliescu are numai certitudini".

Deputatul independent critica refuzul lui Ion Iliescu de a primi lectii, mentioand ca "si noua si dansului ne-au dat oamenii (lectii - n. red.), milioanele de romani".

"E un moment in care ar trebui sa se opreasca sa lupte, ca nu stie pentru ce lupta", a afirmat Sebastian Ghita.

Legat de demisia de vineri, acesta a spus: "Am afirmat lucrurile in care cred, am spiritul pe care il am, vin din mediul din care vin, de a ceea am ales sa fac acel gest". A completat ulterior ca a decis sa faca un pas in spate pentru ca nu a gasit ca viteza cu care lucrurile se intampla e cea dorita de oameni, dupa cum s-a exprimat el.

Sebastian Ghita demisioneaza din PSD: Sunt in continuare prieten cu Ponta, dar el are o tema

"Nu mai vrem sa facem ceva cu Ion Iliescu, eu nu mai vreau. Impreuna cu Ion Iliescu nu le mai putem explica nimic oamenilor", este de parere deputatul.

"Nu mi s-a terminat viata la lupta cu Ion Iliescu", a declarat, cateva minute mai tarziu, la Digi 24, Sebastian Ghita.

Intrebat ce va face mai departe, acesta a spus ca ramane deputat independent si sigur nu se va inscrie "in partidul pe care Vanghelie i-l pregateste lui Geoana. Nu avem aceleasi valori".

Legat de acuzatiile celor exclusi la adresa lui Liviu Dragnea, cum ca acesta ar fi impiedicat infiintarea sectiilor de votare din diaspora, Sebastian Ghita a declarat ca "Dragnea nu a avut atributii legat de organizarea votului din strainatate".

In ceea ce-l priveste pe liderul PSD, Victor Ponta, Sebastian Ghita a afirmat ca nu are niciun sfat sa-i dea, ca ii ramane "un prieten apropiat", spunand despre acesta ca "invata cu o viteza uluitoare".

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Sebastian Ghita raspunde Ion Iliescu, #PSD CAP Ghita Iliescu, #Ghita PSD corporatie CAp, #Ghita Iliescu marxist , #stiri Sebastian Ghita