Doamna tanara si serioasa, caut miliardar liber - De la cititori

Luni, 09 Mai 2011, ora 23:39
5527 citiri
Doamna tanara si serioasa, caut miliardar liber - De la cititori

Nu numai la noi s-a raspandit moda fetelor tinere care pun mana pe un miliardar. In unele tari, agentii specializate se ocupa la modul cel mai serios si profesional cu asemenea mariaje din interes.

In alte parti, portaluri gratuite, dar intesate cu reclame, presteaza si servicii de prietenie intre domnisoarele cu sex-appeal si domnii albiti de ani, carunti si plesi - cum spune poetul.

Doamna singura caut domn doldora

De cele mai multe ori, problema se pune direct si fara ocolisuri in presa, pe Internet si pe Facebook. Dintr-un astfel de site francez, care, la randul lui, preia dintr-un portal american, reproduc, din memorie, urmatorele:

"Doamna tanara (as zice chiar frumoasa), 25 ani, manierata, cu studii, doresc un sot cu un venit de peste o jumatate de milion pe luna. Aveti in fisierele dvs. cazul unui asemenea domn (celibatar, vaduv sau divortat, dar in orice caz liber)?

N.B. Am fost deja logodita cu unul de 200.000 lunar, dar, pentru mine, nu este suficient".

Raspunsul redactorului

Tanara doamna a primit urmatorul raspuns sincer: "Nu trebuie sa pierdeti timpul cautand, intrucat eu insumi sunt liber si castig o jumatate de milion. Dar trebuie sa fiti de acord sa le spunem lucrurilor pe nume: ceea ce oferiti dvs. si ceea ce cautati este o simpla afacere.

Afacerea consta in aceea ca dvs. puneti in joc propria frumusete, iar eu pun in joc propriii mei bani. Oferta este ispititoare, dar nimeni nu face afaceri fara sa cantareasca beneficiie pe termen scurt, pe termen mediu si lung.

Cu privire la frumusetea dvs, de care nu ma indoiesc, trebuie sa recunoasteti ca valoarea ei este pe termen scurt, in cel mai fericit caz pe termen mediu.

Devalorizarea va veni cu timpul, tot mai accentuata, iar, mai devreme sau mai tarziu, falimentul este inevitabil. Un indragostit da usor dragoste contra dragoste, la schimb, dar un om de afaceri devine precaut cand aude de faliment.

In ceea ce priveste averea mea, ea consta in active foarte rentabile, proprietati si alte afaceri, in prezent prospere.

Afacerile nu fac riduri, nu se ofilesc cu aceeasi viteza ca frumusetea, astept sa creasca spectaculos pe termen scurt si nu cred sa scada nici pe termen lung.

Continuarea raspunsului

Sa vorbim concret: sunteti frumoasa la 25 de ani, poate peste alti cinci ani veti deveni si mai atractiva, dar asta nu poate dura mult. Cu alte cuvinte, sunteti astazi o marfa buna de vandut, dar nu buna de cumparat.

Vorbind in termeni americani, ca pe Wall Street, astazi prezentati interes ca "trading position" (buna de vanzare) si nu ca "buy and hold" (cumpara si pastreaza), adica ceea ce oferiti dvs.

Ceea ce aveti de vanzare, doamna, nu poate atrage pe cel care stie sa faca raportul dintre castig si pierdere.

Poate n-ati aflat ca miliardarii stiu foarte bine sa faca acest raport si sa se foloseasca de el. Ca urmare, niciun miliardar cu mintea limpede n-ar face un asemenea act de vanzare-cumparare, decat total senilizat, ceea ce poate nu v-ar conveni nici dvs".

Concluzia

Exista insa o varianta acceptabila. Nu vanzare, ci inchiriere. Locatie pe termen limitat. Spuneti ca sunteti tanara si frumoasa. Asta isi doresc si miliardarii. V-ar achizitiona pe toata durata cat veti intruni aceste calitati.

Sunt dezolat sa va reamintesc, insa, ca, in momentul cand calitatile dispar prin uzura normala, in drumul miliardarului se va ivi o alta oferta foarte asemanantoare cu cea pe care o faceti acum.

Ar avea motive miliardarul s-o refuze? Sa nu credeti, cumva ca va va cere parerea. Iar, daca o va cere, ar fi o greseala fatala sa-i puneti bete in roate.

Dimpotriva, puteti fi alaturi de el, puteti fi intelegatoare in fata noii sale pasiuni. Ramasi simpli prieteni, nu va va neglija sub aspect financiar si veti ramane cu amintiri de neuitat de pe vremea cand el isi permitea sa-si chetuiasca milioanele, in joaca, alaturi de dvs".

Portalul isi asigura cititorii ca, desi cele relatate par neverosimile, ele reprezinta un caz real. As adauga ca nu numai unul. Asemenea cazuri reale misuna peste tot, sunt berechet - si nu numai in America.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#domnisoare tinere miliardari, #caut barbat generos, #fete tinere miliardari, #afacere casatorie miliardar , #seductie