Zece greseli de neiertat pe care le pot face femeile in pat

Duminica, 24 Februarie 2013, ora 23:15
12693 citiri
Zece greseli de neiertat pe care le pot face femeile in pat
Foto: pulsplus

Adesea femeile se simt pe un teren aproape necunoscut atunci cand, in intimitatea asternutului conjugal, se intreaba cu oarecare naivitate: cum sa procedez ca sa fiu grozava?

De fapt, orice femeie doreste mai mult decat "sa fie grozava". Dorinta ei este sa cucereasca partenerul de fiecare data, sa fie perceputa altfel decat au fost percepute altele, sa devina povocatoare si, mai ales, sa ramana ravnita chiar si dupa consumarea momentului culminant.

Nu exista reteta sigura la asa ceva, dar este cert ca anumite greseli trebuie evitate, pentru ca macar sa ai sanse - noteaza portalul PlusPlus.

Fara joc de scena

Incercarea de a mima pasiunea este de cele mai multe ori fatala. Nimic nu-i este patenerului mai usor de ghicit decat faptul ca nu tine in brate o femeie care i se daruieste, ci o interpreta care isi joaca rolul. Nu inventa gesturi, nu nascoci vorbe, nu scorni fantezii. Lasa impulsul natural sa le faca el pe toate, fara opreliste.

Conversatia inutila

Conversatia este binevenita inainte si dupa actul sexual. In timpul acestuia, indiferent ce ai spune, iti distragi partenerul. Cel mult, poti strecura un cuvant provocator, sau o simpla exclamatie - este suficent pentru ca imaginatia babatului sa-l completeze exact asa cum ii place lui. Nu-i destul?

Unele femei ignora corpul partenerului

Niciunui babat nu-i place sa se simta ca un fel de papusa gonflabila, de sex masculin. Adora sa fie atins, mangaiat, cercetat, sa simta ca partenera este interesata de corpul lui. Poate nu stii ca, pe corpul barbatului, sunt mai mult zone erogene, decat pe al femeii. Toate se cer explorate si cercetate. Partenerul nu doreste altceva.

Negocierea din pat

Este o realitate: multe femei isi aduc aminte tocmai in momentele intime de cadoul pe care si-l doresc, de atentia pe care o asteapta de la sotul sau partenerul lor. Uneori li se pare ca acesta este cadrul potrivit ca sa strecoare sugestia: "Stii ce mi-as dori? Sa margem de Paste la Viena". S-ar putea ca ele sa-si atinga scopul, dar in asemenea momet sublim partenerul are mintea la sex, nu la excursii.

Timiditatea

Desi timiditatea apartine mai mult trecutului, inca si astazi sunt femei convinse ca, daca depasesc masura, pot fi luate drept "o aia". Logica spune ca daca timiditatea ar fi fost sincera, nu ajungeau in pat, unde barbatul a venit sa intalneasca o altfel de femeie.

Timiditatea femeii poate otravi libidoul partenerului, care disperat la ceea ce i se intampla, poate ajunge sa-si caute refugiul la alta partenera, mai viteaza.

Lenjeria intima

Privirea barbatului este fascinata de corpul femeii, nu de lenjeria ei. Ca urmare, placerea de a avea o lenjeie sofisticata si scumpa este o satisfactie numai pentru ea, nu si pentru el. Poate pare prozaic, dar satisfactia lui este sa se poata debarasa rapid de lenjerie si sa ramana numai cu posesoarea ei. Cea mai buna lenjerie este cea care se inlatura rapid, cand e cazul.

Dilema sexului oral

Multi barbati socot ca femeile care nu accepta sexul oral sunt inferioare. Multe femei socot ca, atunci cand il accepta fara nazuri, dau dovada de usurinta. Cea mai convenabila sansa a sexului oral este ca partenerii sa-l accepte fiecare in egala masura si cu acceasi placere.

Asta, teoretic. Practic, nimeni nu poate fi obligat sa-i placa. Cui nu-i place, trebuie sa-i explice partenerului motivele reale ale refuzului, logice, motivate si mai ales prezentate asa, incat refuzul sa nu vexeze persoana.

Adesea, femeia se lasa condusa numai de prejudecati. Atunci este pierduta. Ea nu gusta placerea, il priveaza pe partener si nici n-are motive logice sa-i explice de ce face pe mironosita.

Lipsa de intiativa

Normal este ca, in pat, initiativa sa apartina babatului, cel putin pentru a-l face sa creada ca are mai multa rutina. Dar a-i demonstra ca esti total lipsita de experienta nu mai pare astazi un titlu de glorie, cum era altadata. Oricat de multa experienta ar avea el, ramai in planul al doilea daca nu-i demonstrezi ca stii si tu ceva in plus.

Escapadele de demult

In mod ciudat, unele femei cred ca devin provocatoare, daca isi amintesc in pat de succesele avute altadata. Niciun barbat nu e incantat sa auda succesele partenerei sale, cu aceasta ocazie. Asa ceva ii descurajaza dorintele, ii afecteaza libidoul, si il face sa se simta aruncat in derizoriu. Chiar daca isi va face datoria de barbat, actul sexual va fi unul de rutina. Ce usor poate femeia sa-si bata singura cuie in talpa, din simpla vanitate!

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#intimitatea asternutului conjugal, #femeia fatala, #dilema sexului oral , #viata sexuala