Site-ul unde ai 4,4 milioane de variante de cadou. Exista!

Advertorial
Marti, 06 Decembrie 2016, ora 11:32
18821 citiri
Site-ul unde ai 4,4 milioane de variante de cadou. Exista!

(P) Goana dupa cadouri si suprize este specifica perioadei fiecarui final de an. Stresul este dus, in mare parte, in sarcina barbatilor. Si e doar inceputul. Urmeaza sfinti, zile ale indragostitilor, 1 martie, 8 martie.... si daca mai e si ziua de nastere, lucrurile se pot complica.

Dar noi nu vrem sa avem o viata complicata ci una simpla, nu? Asta nu inseamna ca stam si asteptam sa pice de undeva un cadou stralucitor si de graba provocator de sentimente.

Suntem ofensivi, suntem activi, cautam, selectam. La un moment dat trebuie sa ne oprim. Tragem linie si vedem ce variante avem:

Imbracaminte

Daca e o relatie cu vechime, poate functiona. Stii ce ii place si, mai ales, cu ce ii sta bine.

Magazine gasesti cu sutele: online sau fizice, la colt de strada. Poti sa ii iei si ceva second hand, daca vrei sa te desparti si sa te tina minte.

Accesorii

Iti va fi greu sa alegi fiindca nu te pricepi. Daca risti e posibil sa castigi. Cauta genti, curele, rucsacuri la moda si alege doar daca ai intuitie feminina. Si n-ai, fiindca nu esti femeie.

Bijuterii

Trebuie sa o cunosti destul de bine. Daca iti face aluzii ca si-ar dori o bijuterie, vezi ca s-ar putea sa fie vorba de un inel de logodna.

Pare ca ai multe variante unde sa cauti. Doar ca vorbim de o investitie si nu vrei sa arunci banii pe fereastra.

Evita aurul de 14 karate care a fost topit si remodelat, evita ceea ce se cheama furnizori nesiguri si va fi bine. O decizie inspirata se ia cu calm si in cunostinta de cauza.

Am gasit pe diamante.ro un rai al cumparatorilor de bijuterii veritabile cu diamante certificate international. Stocuri online de peste 50.000 de pietre pretioase si combinatii de design-uri care dau peste 4 milioane de posibilitati de creatie. Fabulos, nu?

Vacante

E o idee clasica sa o surprinzi cu un asemenea cadou. Doar sa nu fie un voucher de reducere sau, mai rau, o vacanta la Herculane. A nu se intelege ca un concediu la bai este ceva rau. Nu e. Dar... daca te tine portofelul alege altceva.

Suntem departe de a epuiza acest subiect si nu o va face cineva prea curand. Ceea ce trebuie sa retineti este ca tot ceea ce faceti trebuie sa fie firesc, din suflet si bazat pe sentimente.

Momentul ales conteaza cel putin la fel de mult ca ceea ce oferi. Simbolic sau nu, trebuie sa te reprezinte si sa fie memorabil.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#cadouri online, #bijuterii online, #idel logodna , #shopping online