Anticorpii monoclonali ajung în România. Sunt folosiți pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID a persoanelor nevaccinate
Social / anticorpi monoclonali
La începutul lunii noiembrie în România va ajunge una dintre cinci molecule de anticorpi monoclonali avizați de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA). Șeful secției de anestezie și terapie intensivă de la spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, Virgil Musta, a vorbit despre posibilitatea ca anticorpii să fie folosiși pentru prevenirea coronavirusului la persoanele nevaccinate. EMA a explicat la începutul lunii octombrie că a început să evalueze o cerere de autorizare de introducere pe piață pentru anticorpul monoclonal Regkirona (regdanvimab, cunoscut și sub denumirea de CT-P59) pentru a trata adulții cu COVID-19 care nu necesită terapie suplimentară cu oxigen și care prezintă un risc crescut de a progresa cu simptome severe de COVID-19. EMA a mai precizat că va evalua beneficiile și riscurile Regkirona într-un interval de timp redus și ar putea emite un aviz în termen ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei anticorpi monoclonali . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: anticorpi monoclonali.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - anticorpi monoclonali, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Social