Arafat despre Flavia Grosan: "Cand discutam intre noi, ca medici, intelegem anumite nuante, dar cand intram in amanunte, pot sa devina derutante pentru populatie"
Social / Flavia Grosan
Seful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat vineri, referindu-se la fenomenul Flavia Grosan, ca medicina nu se sustine in strada, iar actul medical se face pe baza de stiinta medicala si pe baza de protocoale medicale dovedite, stabilite prin cercetare. Demnitarul a fost intrebat cum comenteaza sustinerea dr. Flavia Grosan de catre ...
Pentru ce se administreaza medicamentele din schema de tratament a medicului Flavia Grosan: "Se adreseaza doar anumitor categorii de pacienti"
Miercuri, 24 Martie 2021, ora 23:00 - Pentru ce se administreaza medicamentele din schema de tratament a medicului Flavia Grosan: "Se adreseaza doar anumitor categorii de pacienti"
Social / Flavia Grosan
Flavia Grosan a ajuns in centrul unei adevarate controverse dupa ce a sustinut ca are o schema proprie pentru tratarea COVID-19 cu care ar fi pus pe picioare circa 1.000 de pacienti. Colegiul...
Medic-sef la urgente, despre consecintele sinistre ale "miracolului Flavia Grosan": "Pacientul ajunge sa moara in 15 minute de la prezentarea la UPU"
Marti, 23 Martie 2021, ora 22:35 - Medic-sef la urgente, despre consecintele sinistre ale "miracolului Flavia Grosan": "Pacientul ajunge sa moara in 15 minute de la prezentarea la UPU"
Social / Flavia Grosan
Comportamentul medicului pneumolog Flavia Grosan, care a desfiintat public protocolul. Pacienti care refuza terapia cu oxigen, proteste fata de masurile anti-pandemie si un medic pneumolog,...
Cine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"
Marti, 23 Martie 2021, ora 13:51 - Cine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"
Social / Flavia Grosan
Medicul Carmen Pantis, sefa Colegiului Medicilor din Bihor, este un medic cunoscut la nivel national. Institutia pe care o conduce a decis luni, 22 martie, ca doctorita Flavia Grosan, medicul care...
VIDEO Ce a decis Colegiul Medicilor in cazul doctoritei Flavia Grosan care spune ca a vindecat mii de romani de COVID. "Dansa si-a exprimat dragostea fata de pacienti"
Luni, 22 Martie 2021, ora 17:04 - VIDEO Ce a decis Colegiul Medicilor in cazul doctoritei Flavia Grosan care spune ca a vindecat mii de romani de COVID. "Dansa si-a exprimat dragostea fata de pacienti"
Social / Flavia Grosan
Doctorita Flavia Grosan care spune ca a vindecat cu o reteta proprie mii de pacienti de coronavirus nu a primit nicio sanciune din partea Colegiului Medicilor (CM). Sefa acestei organizatii, dr....

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Flavia Grosan . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: Flavia Grosan.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Flavia Grosan, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.