Ziare.com

Contraatacul disperat al "Sistemului" (Opinii)

de Constantin Racaru
Marti, 08 Ianuarie 2013, ora 00:05

   

Contraatacul disperat al "Sistemului" (Opinii)
Reactia violenta la alegerea Oanei Haineala in fruntea CSM arata ca "Sistemul" a fost lovit in plin de aceasta decizie a plenului consiliului, la care se pare ca nici nu se astepta. Taberele sunt mai vizibile ca niciodata, iar miza razboiului clara - restauratia reformei inceputa in Justitie. O miza imensa.

Alegerea doamnei Schimdt Haineala in fruntea CSM este un pas inainte important facut de gruparea reformista, in acest moment majoritara, din cadrul consiliului. Adica acea grupare care a prins gustul independentei de politic si nu mai vrea sa dea inapoi. Este asadar de asteptat ca, sub conducerea doamnnei Haineala, pozitia CSM in raport cu ingerintele politice sa se radicalizeze.

Ironia face sa ne aflam intr-o situatie inversa celei din 2005, cand un ministru reformist, Monica Macovei, se confrunta cu un CSM ostil, alcatuit din dinozaurii Lidiei Barbulescu. Acum, ministrul este un dinozaur, in vreme ce CSM a reusit o curatare substantiala.

Este motivul pentru care Traian Basescu a recurs la o pragmatica, dar deloc onorabila reevaluare, atacand cu Constitutia in mana prevederea introdusa de Monica Macovei privind numirea procurorilor sefi ai Parchetelor.

Cel mai probabil, procedura actuala, care ii da ministrului Justitiei dreptul sa propuna cei doi procurori sefi cu avizul consultativ CSM, va fi atacata in curand la CCR, iar daca aceasta va decide ca regula contravine articolului 134 din Constitutie, CSM, condus de Oana Schimdt Haineala, va capata misiunea de a face propunerile.

Penalii din USL au cu singuranta cosmarul rocadei Morar-Kovesi, pe jumatate deja realizata, cu titlu interimar.

Argumentul dinozaurilor este foarte fragil - sefa CSM este procuror si nu judecator. "Asociatia Magistratilor din Romania considera un lucru nefiresc si nelalocul lui alegerea in functia de presedinte al organismului care garanteaza independenta justitiei a unui procuror a carui activitate este supusa controlului ierarhic si care functioneaza sub autoritatea ministrului justitiei.

Controlul ierarhic exercitabil conform Constitutiei asupra unei persoane care conduce o institutie reprezinta o forma de control asupra institutiei insesi", sustine organimsul condus de Viorica Costiniu.

Daca doamna Costiniu nu ar fi sotia unui judecator trimis in judecata de procurorii DNA si condamnat la inchisoare, poate ca argumentul domniei sale ar fi credibil. Dar cat timp doamna Costiniu manifesta o ura viscerala fata de procurori si nu accepta ca judecator nicio solicitare a DNA, fiind un fel de avocat fara delegatie al infractorilor "persecutati" de procurori, nu cred ca domnia sa are o minima credibilitate.

Pe fond, doamna Haineala este subordonata ministrului Justitiei in chestiuni care tin de activitatea domniei sale ca procuror, nu si in ceea ce priveste CSM. Daca ar fi asa cum sustine AMR, atunci niciun procuror nu ar avea ce sa caute in CSM, pentru ca toti procurorii din CSM ar indeplini directivele ministrului Justitiei.

Nu scrie in nicio lege ca presedintele CSM trebuie sa fie judecator. Nicio lege nu scrie ca dintre membrii alesi ai CSM exista unii de rangul intai si altii de rangul al doilea. Nu scrie niciunde ca, in cadrul CSM, judecatorii sunt ierarhic superiori procurorilor.

CSM nu este o instanta de judecata, este un for de autoreglementare si de sanctionare a magistratilor. In CSM nu sunt judecate cauze civile sau penale, ci chestiuni procedurale si disciplinare.

Nu cred ca in acest moment alegerea doamnei Haineala mai este reversibila. A ramas in discutie postul de vicepresedinte pentru care Alina Ghica nu a obtinut numarul necesar de voturi si pentru care si-a anuntat candidatura si judecatorul Cristi Danilet.

Ma indoiesc insa ca razboiul sa se incheie cu adjudecarea acestui post. Este, ma tem, de-abia la inceput si se va accentua pe masura ce tot mai multi penali din zona Puterii vor fi chemati sa dea cu subsemnatul.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12050 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
83 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fie ca reforma in justitie sa inceapa cu optiunile carecte CSM

Magistratii au interese de grup, n8u le ajunge ca sunt "DOTATI" de Iliescu cu inamovibilitatea, vor si dominarea actului de justitie in totalitate, ca in DICTATURA !

 

Oana Haineala a fost aleasca corect. Magistratii se simt frustrati..

.....si de aceia sunt agitati, nervosi, neimpacati.
Dar le-a fost destul si au multe greseli voite, influentate de mediul politic.
Procesele castigate contra statului roman la CEDO o dovedesc din plin.

 

Cineva sa faca o investigatie de presa...

Trebuie vazut daca acea judecatorie a dat vre-o condamnare de rasunet in ultimii ani,s-au a muncit la fel de eficient ca procurorul propus la sefia DNA,cu 0 trimiteri in judecata in ultimele 14 luni.

 

e suficient sa o cauti la 'sef'

e mai mult ca sigur e uslas. astia sunt educati in spiritul 'luptei de clasa' si combat imediat orice manifestare 'deviationista' :-)

Basistilor,

meciul pentru voi este pierdut.

Mai bine cu

spiritul "luptei de clasa", decat cu spiritul de tradare si destabilizare a poporului cum sunt altii. Nu sunt USLas dar sunt total impotriva celor care nu cauta decat galceava si dezbinare, ca si cel pe care-l sustin.
Cine sta farra si nu este agent strain si se crede partriot sa vana acasa daca se crede in stare si sa faca ceva ca si noi vrem sa iesim din acest impas. Nu am votat cu altii pentru ca urasc tot ce a facut basescu si clica - furturi, evaziuni, invrajbirea romanilor de pretutindeni si a nationalitatilor conlocuitoare,si tot asa, numai reusite demne de un satan.
Viva fdalimentul mafiei portocalii, in frunte cu suspendatul demis de popor, impostorul de la Cotroceni, guvernatorul Romaniei numit de Bruxel cu acordul USA.

< Avatarul justiției lui Pompilică Dănileț & Co...

Justiția e subjugată de ani de zile de Bok Ciu Gao Zeus și ciracii...

Madam Hăimăneală e marea șefă a justiției, deși are in mapa profesională ținerea după gratii, 13 luni!, a unui NEVINOVAT.

DEMISUL PIROMAN și incendiator s-a dat pe partii, apoi a reapărut in chip de mare boss peste țară sau cel puțin deasupra justiției, făcand ce știe el mai bine pentru a-și vedea omul potrivit la locul cuvenit poftelor sale: Oana Hăimăneală a ajuns, cum-necum, drept in capul Consiliului Superior al Magistraturii. Doar i s-a dovedit lui, PIROMANULUI securist și nomenclaturist comunist, pe deplin credincioasă in rol de număr doi in același inalt organism, pe cand ea se remarca și prin hoinăreală cu protecție oficială, pe bani grei, banii noștri, la mitinguri internaționale ce aveau legătură cu funcția ocupată precum deține conexiune sula cu prefectura.

1. Cum poate fi posibil ca un salariat al statului, fie el procuror, să nu plătească in vreun fel pentru o gravă greșeală comisă in munca sa ?

2. Ce anume l-a determinat pe cel care respingea candidatura Noricăi Nicolai pe motiv de presupuse "bube" in mapa profesională să nu observe crasa, dovedita culpă din altă "mapă", cea a prețuitei sale doamne Hăimăneală? Ăh?

Voiculescu le zice bine de tot...OLE!

Toate incercarile lui Basescu de a se salva de judecata esuiaz

DIVERSIUNEA Basescu Haineala este dejucata deoarece CCR s-a pronuntat in 2005 asupra procedurii numirii sefilor PICCJ si DNA: “Au deplin suport constitutional prevederile legale care stabilesc ca numirea principalelor functii de conducere din PICCJ si PNA se face de catre Presedintele Romaniei, la propunerea Ministrului Justitiei si cu avizul CSM". MJ confirma (iata Decizia) Basescu a clamat in cadrul sedintei CSM de vineri, 4 ianuarie 2013, ca propunerile pentru Procurorul General al Romaniei si procurorul sef al DNA ar trebui facute de Consiliul Superior al Magistraturii si nu de ministrul Justitiei, in baza articolului 134 alineatul 1 din Constitutia Romaniei, care prevede: "Consiliul Superior al Magistraturii propune Presedintelui Romaniei numirea in functie a judecatorilor si a procurorilor, cu exceptia celor stagiari, in conditiile legii". Traian Basescu a precizat ca CCR nu s-a pronuntat asupra acestui articol, afirmand ca, potrivit Constitutiei, propunerile pentru sefia PICCJ si DNA ar trebui sa vina de la CSM: “Am venit pregatit sa ridic problema asta. Avem un articol 134 in Constitutia Romaniei: CSM face presedintelui propunerile pentru functiile de procurori sefi. Acest articol, in opinia mea de inginer, spune clar ca CSM face propunerile. Deci propunerea, conform Constitutiei, trebuie sa vina de la CSM. Aceasta prevedere nu a fost atacata la CCR pana acum". Cu toate ca a rostit o gugumanie juridica, Basescu a fost inganat de impostoarea procuroare Oana Haineala, care nu s-a jenat sa se susoteasca cu Basescu Traian in timpul sedintei de plen a CSM spre a arata ce bine se are cu acesta !In realitate insa lucrurile stau cu totul altfel.In data de 6 iulie 2005, Curtea Constitutionala a adoptat Decizia 375 referitoare la sesizarile de neconstitutionalitate a Legii privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente. Cu aceasta ocazie, CCR a stabilit ca procedura de numire a Procurorilui General al Romaniei si a procurorului sef a DNA, de catre presedintele Romaniei, la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul CSM, este pe deplin constitutionala.

http://www.luju.ro/institutii/min-justitiei/diversiunea-basescu-haineala-dejucata-ccr-s-a-pronuntat-in-2005-asupra-procedurii-numirii-sefilor-piccj-si-dna-au-deplin-suport-constitutional-prevederile-legale-care-stabilesc-ca-numirea-principalelor-functii-de-conducere-din-piccj-si-pna-se-face-de-catr

"dezvaluiri incendiare" ?

eu sunt prost !
astea ce ai scris mai sus sunt tot "dezvaluiri incendiare" ?

Hi hi hi

Fug parlamentarii basisti pe capete.Pana in vara PDL nu va mai in Parlament. O sa urlati la luna.

ulivia....iti tremura vocea, ori mi se pare ?

.

Rezultatul e previzibil

Un judecator adevarat nu se poate deda la asemenea porcarie. Daca fac acest demers atat de subred si de nejustificat, care este la vedere si in atentia intregii teri, va puteti imagina cat de corecte sunt solutiile pe care le dau in procesele cu bieti oameni obisnuiti.

Sistemul ? Sistemul justitiei basiste e disperat!

Oana Smith Haimanala are pe constiinta un student intemnitat 13 luni fara sa fie vinovat - iar in dosar are o plangere penala din partea acestuia.
Pe Vasilica Danilet din portbagajul Monicai Macovei il stiti cu totii. In afara de fotografii pe la karaoke cu paharul in mana, postura incompatibila cu demnitatea unui judecator, mai are si 3 pensii alimentare de platit, doua din ele PROPRIILOR parinti, pe care i-a lasat sa moara de foame.
Astia sunt campionii justitiei basiste!

 

< Avatar-Pompilică Dănileț a fost flituit minunat

Bomba revocării explodează in CSM:

Splendid,eclatant și vezuvian...

Adunarea generala a judecatorilor din Judecatoria Ramnicu Valcea a decis revocarea magistratului Cristi Vasilică Danilet (Pompilică) din CSM, cu 21 de voturi din 23. Acesta nu si-a exercitat atributiile corespunzator si e acuzat ca a participat la o procedura netransparenta de alegere a conducerii Consiliului in contra celor insusite in proiectul de candidatura.

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Judecatoriile din tara, care ii au drept reprezentanti in CSM pe judecatorii Cristi Vasilica Danilet(Pompilică) si Marius Tudose, au aprins “fitilul" revocarii unuia dintre acestia, mai precis a lui Danileț supranumit “karatistul". Cei mai curajosi au fost magistratii de la Judecatoria Ramnicu Valcea, care s-au si intrunit, azi, 7 ianuarie 2013, in Adunare Generala, au si hotarat revocarea acestuia.

Trăiască Voiculescu și Năstase!

Costica,

o luasi pe aratura?

 

La Multi Ani celor ce poarta numele de IOAN, inafara de

......CACARAUL din Chicago !

 

 

Trei rame basiste,

Nu mai aveti nici gauri in pamant.PDL -ul este de mult in groapa.

Judecatorii.procurorii se apara impotriva impostoarei basiste Hajnal

Iata aici biografia impostoarei Oana Hajnal Schimdt,ALIAS Hajneala ,impusa presedinta la CSM de catre infractorul securist ,inca nejudecat,Basescu Traian,cel care a facut un spectacol abject de secreatr general PCR la CSM.Iata aici biografia impostoarei Oana Hajnal contestat de UNJR.Ascensiunea rapida in magistratură a Oanei Hăineală Schmidt la presedintia CSM este legată si de o serie de coincidente boigrafice ale familiei. Numită acum Schmidt, după căsătoria cu un manager din industria de gaze naturale, Hăineală a avut alte cateva nume anterioare.Astfel, s-a născut cu numele de familie Hajnal, după tată, procuror inainte de revolutie in judetul Covasna. Procurorul Hajnal a fost promovat la Bucuresti in 1990, sub mandatul procurorului general Robu. Hajnal a fost numit procuror sef al Capitalei spre surprinderea totală a institutiei Parchetului.In timpul mineriadei din 13 -15 iunie1990, Procuratura Capitalei a executat o serie de actiuni impotriva manifestantilor. Procurorul sef Hajnal a organizat desantul de procurori care a anchetat lotul de arestati depusi in fortul de la Măgurele. Potrivit unor surse din Ministerul Justitiei, in mapa profesională a Monicăi Macovei, care era procuror la Capitală, recomandarea de promovare la Parchetul General a fost semnată si inaintată de procurorul sef Hajnal. Acesta si-a schimbat numele in Hăineală astfel ca fiica lui studentă la drept a devenit magistră sub noul nume.Ce avea de ascuns procurorul stalinist Hajnal?Crimele stal;inist-securist-basiste.Tanăra Hăineală ajunge in scurt timp sefa la Parchetul Tribunalului Bacau in timpul cand Monica Macovei a avut o influentă puternică in politca de cadre din justitie. La Bacău Oana Hăineală are in răspunderea profesională o gravă eroare judiciară. Nicolae Ţigaret a fost acuzat si trimis in judecată pentru omor deosebit de grav dar toate instantele, inclusiv Inalta Curte l-au găsit nevinovat. Dosarul a fost trimis spre judecare cu semnatura procurorului sef Hăineală.
http://octavpelin.wordpress.com/2013/01/05/biografia-oanei-hajnal-schmidtbeizadeaua-procurorului-ceausist-hajnal-care-a-ajutat-o-pe-monica-gherghescu/

pe mine , gata , m-ai convins ! votez cu USL !

am mare incredere in tine , in Iliescu si Voiculescu !
mai vreau sa faci "dezvaluiri extraordinare" despre partidul lui Basescu cel rau !
nu-i asa ca USL sunt niste oameni de treaba , profesionisti si patrioti ? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !
tu esti o perla a forumului ! crede-ma , iti spun asta cu sinceritate !

 

< Avatar - Pompilică Dănileț...ăsta-i judecător?

Din trecutul presedintelui CSM: comunistul procuror Hăimăneală – acuzat că “a DISTRUS viata unui tanăr".

Oana Hăimăneală Schmidt, noua președintă ilegală a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), nu pare a avea un trecut curat. Magistratul a fi distrus viața unui tanăr pe care l-a acuzat de omor, acuzație in urma căreia acesta a stat 13 luni in arest. Ulterior insă, tanărul a fost achitat definitiv deoarece “fapta nu a fost comisă de inculpat". Mai mult, cu toate că a fost depusă o plangere penală impotrivă Oanei Hăineală, documentul pare uitat in sertar de procurorii Parchetului Inaltei ***ți de Justiție și Casație (PICCJ).

Trăiască Voiculescu și Gadafi!

iar tu, cicagoiene

dai cu oistea'n gard cu fiecare postare.
auzi tu, pe astia care sunt pe bune din Chicago, nu-i pacalesti! si daca te bunghesc la cersit in fata la Union Station, sau in fata la Blackhawks/United Center, ca tot s-a dat drumul la hochei, iti rup piciarele si reteta de Prozac. schima-ti numele ca ne faci de ras. noi suntem emigranti cu traditie pe aici, harnici si patrioti, nu ciumpalaci cu ifose comunistoide.
oricum, stilul mai curand te recomanda ca fiind din Pantelimon, daca nu chiar din Ferentari.
La Multi Ani Ionilor!
NU si tie.

bum ora 18:34,acest "misto" de mahala nu se face .

Este vorba despre impostura practicata sub prezidentierea infractorului inca nejudecat Basescu Traian (dosar FLOTA, dosar ARMANETUL,dosar ALRO)la alegerea CSM-ului o institutie unde nu au ce cauta progenituri stalinist -ceausiste si nici indivizi aserviti infractionalitatii si criminalitatii PDL-Basescu Traian.In ceea ce priveste USL nu este formata din incoruptibili ,dar nici unul din membrii USL nu a facu contrabanda cu arme ,petrol, droguri in zone de razboi supuse embargoului ONU, asa cum a savasit Basescu Traian, nici nunul din USL nu este acuzat de foruri internationale ca este complice cu twerorsimul international ,asa cum este acuzat si dovedit Basesuc Traian.Intre nici unul din USL jandarmii nu au pus tzarcuri asa cum permanent se pun tzarcuri intre asainul securist Basescu Traian si poporul roman.Nici un alt politician postdemcembrist nu a ordonat si nici nu a executat arderea de vii a beblusilor de la maternitatea Giulesti asa cum A savarsit Basescu Traian si PDL-exARD.Nici un USL-ist nu este dovedit de OLAF ca a furt peste un miliard de euro din bani publici asa cum este dovedita Udrea Elena.etc.etc. etc....

ulivia , te rog sa ne dai "dezvaluiri incendiare"

vrem "dezvaluiri incendiare" !
eu , gata , cu USL votez !
iti multumesc ca mi-ai "deschis ochii" !
pariu ca daca-ti tragi singura o gantera-n cap , nu patesti nimic !
incearca ! iei una la usoara la 20 kg si-ti tragi una-n cap cat poti tu de tare ! pariu ca nu ai nimic ?
pe ce vrei tu ?
trage-ti asa de vreo 50 de ori pe zi si sa vezi ce "dezvaluiri incendiare" o sa scrii aici pe forum !
fa-mi placerea !

I-al de mana pe

cel mic cu capul mare aflat in fruntea PNTCD care nu mai e. Minte invers proportional cu marimea capului.
Binecuvanteza doamne Romania si poporul sau.
Traiasca Basescu ca si Ceausescu, mafia portocalie si slugile lui in focurile iadul.

Doamna Haimaneala tzine de lumea veche,portocalie ... !

De aici reactziile... dar Costica se face ca ploua...
CSM ramane sub controlul lui Basescu, CSM nu e o institutzie independenta ... asta-i durerea...ca Romania e condusa de un demis!

 

Procuror basist Hajnal Oana va raspunde pt.batjocorirea CSM.

Lipsiti de inteligenta,indoctrinati de securistul Basescu Traian ,Vasilica Danitel, Oana Hajnal, alias Haineala,progenitura procurorului ceausist Roibu Hajnal,cu numele schimbat in Haineala pentru a se pierde urma crimelor savarsite,cred ca isi pot bate joc de Justitia romana prin obstructionarea actului de jsutitie imnpotriva coruptiei instituionalizate de mafiot Basescu Traian.In Raportul facut pipitza exp[resedinta CSM ghica nu sufla nici o silaba despre dosirea a peste 200000 de dosare de coruptie in parchetele din tara ,dosare de coruptie ale PDL-exARD-lor.Fata de toata aceatsa slugarnicie ,adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul judecătoriei Ramnicu Valcea a declansat procedura de revocare a judecătorului Cristi Vasilică Dănileț din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), deoarcee a participat la o procedură de alegere netransparentă a conducerii Consiliului, contrat celor insușite in dosarul de candidatură, arată un comunicat, citat de presă…"In esență, Adunarea Generală a Judecătorilor a considerat că domnul judecător Cristi Vasilică Dănileț și-a exercitat in mod necorespunzator atribuțiile incredințate prin alegerea ca membru al Consiliului, participand activ la o procedura netransparentă de alegere a conducerii Consiuliului in contra celor insușite in proiectul de candidatură, iar pozițiile sale publice exprimate recent au lăsat unui observator obiectiv impresia implicării mai degrabă in alte scopuri precum, făra a fi singurul, cel al promovării propriei sale imagini decat a intereselor judecătorilor romani", spune comunicatul.

E clar: daca ati ajuns sa inventati din vazduh, sa

halucinati cu ochii deschisi, cu aerul de atotstiutori foarte informati (parca ai cita din dosarul de cadre de la Personal) inseamna ca v-a ajuns la os, va mananca rau pizma si simtiti cum va scapa justitia independenta din gheare. dupa logica ta, cu un IQ de -159, tot ce nu e aliniat cu usl si e independent, e basist. halal sa va fie! la asa creier, asa bunastare, asa sa va ajute Dumnezeu!

vai , vai , cate "dezvaluiri incendiare" faci !

vai ce om rau e Basescu si ce oameni buni sunt la USL !
"dezvaluirele" astea le fabrica Voiculescu ? sau vin pe sursa guvernului cinstit ?

Toarasi, fiti VIGI danu LENTI,vrasmasu nea sculta!

Pai alfel cum?
Ce credeti care alta treaba ?
Nare!
Daia va spui io casa ne unim cu chinejii, ca chinejii, daca iei ie toti cam la fel,ie greu sa fie spionati !
Si mai ie si multi ai dreq, deaia nu razbeste spionii sai spioneze !
Pai ati auzit cau prin iei vrun spion care ia spionat ?
Ai vedea ! Nare curaj nimen !
Daia a ajuns iei sa le ia toti banii la americani si crecan 2trei ani le ia si Luna dupe cer, deo sa ramaie americanii numai cu stelele !
Osa vedeti !
Traiasca poporu chinez frate cu poporu roman !
Asa sanea jute Hu Jintao !

LA MULTI ANI DESEN JOHN !

Nu avem altceva de facut

decat sa iesim din nou in strada. Ma intreb ce vor face patriotii baisti de peste hotare.
Binecuvanteza doamne Romania si poporul sau.
Traiasca Basescu ca si Ceausescu, impreuna cu clica lui in focul iadului.

Nu aveti decat de mers la Socola si Sopoca.

.

@Vasy

La fel si USLamistii!

Caraghislac grobian basist,aiesit mafiotul la scandal,urla si hienel

Vedeti cata mizerie poate suporta aceats site comercial?Pentru ce si pentru cine ?Pentru ca submediocrul, semidoctul asasin securist Basescu Traian este deja condamnat,urmeaza doar la in mod SOLEMN judecatorii sa citeasca sentinta impotriva acestui securist criminal internatioanl Basescu Traian, care acum se zbate ca pestele pe uscat.

 

o sa vedeti voi sistem atunci cand nu mai exista nici un sistem !

-----------------------

 

E clar LATZUL se strange sa dat startul la reforma in justitie

Primul semn ca "frica pazeste padurea" la dat Ponta.

sunt aia 588 prin parlament care trebuie acoperiti

acolo incepe prima "strigare" !

si eu care credeam

ca am scapat de tine. Traiasca tovarasul basecu, ultimul comunist presedinte la b1Tv.

bum ora 19:04,cea mai abominabila fapta e prezenta unui mafiot

la Cotroceni.In regimul PDL-exARD Basescu Traain Romania a fost indentificata internatioanl ca unica tara mafiota.Romania stat mafiot BASIST.Gruparea mafiota Blejnar-Marta furniza prostituate protectorilor politici.Protejatii lui Basescu de la Arad sunt si proxeneti, pe linga faptul ca sunt mafioti si fac parte din crima organizata. Va dati seama cine a condus Romania in ultimii ani, sub protectia serviciilor secrete si a marelui cinstit?

Sotia sefului de cabinet al sefului Fiscului din Romania plasa *** la cel mai inalt nivel unor persoane publice. Mafie, curvasarie, sute de mii de euro la sacosa, trafic de influenta, protectie de la cel mai inalt nivel.

Acesti contrabandisti si proxeneti au gura plina de “valorile europene", “lovitura de stat", “sesizarea UE" si alte diversiuni care sa acopere amestecatura vomitoase intre infractiune si politica pe care o practica de ani buni.Stiind ca Sorin Blejnar, Codrut Marta si multi alti aradeni celebri se aflau sub protectia directa a Palatului Cotroceni, am si eu doua intrebari :
- cine a fost beneficiarul principal din operatiunile de contrabanda si evaziune in care s-au strins zeci de milioane de euro cash?
- cine sunt persoanele publice, cu nume si prenume, care au beneficiat de serviciile prostituatelor coordonate de cuplul Marta-Blejnar?

http://radu-tudor.ro/gruparea-mafiota-blejnar-marta-furniza-prostituate-protectorilor-politici/

da da da si ursul si-a taiat penele de la copite !

--------------------------

ulivia-pandura-bastefane, un sfat dezinteresat:

mazgaleste postari mai scurte, ca tot nu te citeste nimeni (decat poate ca sa aiba de ce rade)!

Ulivia.Vai draga dar ce stiri incendiare" postezi"

Nu te angajezi la Antena 3 ?
E liber un post de scornitor de minciuni cu care sa fericeasca ,,sistemul,, pentru penetrarea independentei justitiei !

Traiasca judecatorii independenti

in frunte procurorul basist.
Am vazut-o si pe asta. numai in romania se poate ca justitia sa fie condusa si controlata de un procuror, care si acela este politico-basisto-portocaliu.
Viva statul roman politienesc aflat la discretia demisului si a clicii lui portocalii.
Traiasca demisul, mafia portocalie si lingaii lui, in iadul pamantului, ca si Ceausescu.

 
 

Eu macar muncesc tarandu-ma pe taram romanesc,

nu mananc kk pe niscai meleaguri, ingurgitand bani manjiti si nemunciti.
Traiasca demisul, mafia portocalie si slugoii lui, in iadul pamantului, ca si Ceausescu.

 

Bum,.Stan,mucalitul si alte primate ale mafiei PDL

Tineti minte bine, ordinul dat plutonului de executie va fi clar si raspincat FOC,apoi in tara se va impamantani democratia si adevaratul stat de drept romanesc,cel distrus de un criminal securist si haita lui mafiotaPDL-exARD-ista care a dorit transformarea Romaniei in tara prostituatelor udriste si al terorismului international.Inca odata romani executati FOC,aceasta daca tot este batjocorita justitia romana si juristii romani de specimene subumnane infractionale ,criminale basiste,bum, Stan si altii,din fericire putini pentru ca la ziare.com se practica clonele,tocmai de cei care ma acuza pe mine.Nu sunt Livia, dar am pentru aceasta doamna un respect profund ,ea aduce argumente ,dovezi care obliga PICCJ sa treaca urgent la fapte ,iar Instituia Prezidentiala sa fie asanata de infractionalitatea basista.

@ vasy51.......NU mor caii cand vor caiinii !!!!!!

.

 

mai vasy51, nu te mai vaicari, ca n-a venit Apocalipsa!

Zici tu, cu mare foc si indignare (te citez):
"Am vazut-o si pe asta. Numai in Romania se poate ca justitia sa fie condusa si controlata de un procuror..."
Bun, si care-i de fapt problema, nenicule??? O spui de parca procurorul ala ar fi vreun muncitor necalificat, vreun maturator, sau vreun boschetar nedemn sa ocupe o functie in Justitie! E procuror, omule, adicatalea un om care a studiat Dreptul, care are totusi inalte studii juridice!!! Si unde scrie ca intr-o institutie, seful trebuie musai sa fie si cel mai mare in grad? Trebuie sa fie cel mai competent, desteptule! Ai facut armata, la viata ta? Daca ai facut-o, atunci stii ca in armata functia doboara gradul (iar daca nu ai facut-o, atunci afla lucrul asta). Eu de pilda, la unitatea militara in care am facut armata, aveam drept comandant un maior. Si-n unitatea aia mai erau si locotenenti-colonei, si colonei, deci mai mari in grad. Si se subordonau lui, maiorului comandant. Fiindca maiorul acela comandant a fost socotit mai competent decat ei, si ca atare i s-a incredintat functia de comanda a unitatii. Ei bine, treaba asta e perfect valabila si-n cazul de acum, al conducerii CSM. Da, un procuror "a ajuns" sa conduca respectivul Consiliu, a capatat deci functia asta, fiindca s-a nimerit sa fie mai competent decat altii mai mari in grad, judecatori. Pricepi cum devine chestia? Eh, dar daca s-ar fi intamplat ca in functia asta sa fi fost pus vreun usl-amist cu acte-n regula, putea sa fi fost el si maturatorul ograzii lui Nastase, caci pentru tine ar fi fost mai bine, ai fi fost desigur incantat si pe deplin multumit, si n-ai mai fi carait atat! Nu???

 

Un semidoct militienesc,un proxinet da LECTII?

Stane oare nu0i mai bine sa-sti castigi cionstit painea decat sa mai fii goarna unui criminal intewrnatyional asa cum este Basescu Traian?Ataci permanet pe toata lumea ,ataci dreptul la libera exprimare al tuturor foruminstilor, dar tu ,personal nu ai nici macar o infina parere proprie.Daca aici ataci verbal ,faptic ,i strda ce faci dai in cap oamenilor la ordinul criminalului terorist pe care-l slugaresti?

Incepe sa va fie frica USL-istilor?

Se pare ca latul incepe sa se apropie de par si gasca mafiota care a dat lovitura din vara tremura cand vede ca totusi justitia nu vrea sa fie cu ei.Sper ca toti cei care au procese penale si au intrat in parlament sa ajunga acolo unde le este locul,langa Nastase.

 

Costică,e clar că ești aerioan!

Hăineală=Hajnal..odată pusă din vice,președintă,e tot ce e normal pentru tine și cei "anti-sistem"!
Păi cine e băiatule anti-sistem,Băsescu,Macovei,
Videanu,Anastase,Boc,Ungureanu,Blaga...Și sistemul ar fi cei care au rămas la desprindere din FSN,uni cu Petrică și alții cu Iliescu...
Cu asemenea catalogări,lasă-te de jurnalism!
Portosecii,urlă ca in in prag de Apocalipsă!

 

Impostura,miniciuna arme ale apararii ilegale ai infractorilor

MINCIUNA MARCA HAINEALA CONTINUA – Consiliul Superior al Magistraturii spune ca sedinta in care a fost respinsa solicitarea Sectiei pentru judecatori de revocare a procuroarei Oana Haineala din functia de presedinte al CSM s-a tinut. A existat si dezbatere si vot. Judecatorii sustin contrariul precum si faptul ca nu a existat cvorum ca sa existe vot!Numirea procuroarei Oana Schimdt-Haineala in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii a iscat controverse si reactii atat din partea membrilor CSM, cat si din partea mass-mediei. Oana Haineala este singurul procuror nu doar din Romania, ci si din Europa care se posteaza in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Desi minstrul Justitiei Mona Pivniceru a anuntat ca a existat o cerere de revocare a Hotararii Plenului CSM prin care a fost numita presedinte al Consiliului Oana Schimdt-Haineala, dar care nu a fost pusa in dezbatere si nici votata, cu toate ca si judecatorul Horatius Dumbrava a explicat acelasi lucru, dar si alti judecatori din CSM sustin declaratiile celor doi, Consiliul Superior al Magistraturii, aflat sub dictatura Oanei Haineala, a dat publicitatii, in 7 ianuarie 2013, un comunicat de presa in care se sustine, sus si tare, ca "solicitarea de revocare a Hotararii nr. 8 a Plenului CSM prin care a fost numit presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a fost respinsa". Totusi, adevarul este ca nu a existat cvorum. Cum puteau exista 18 buletine, ca sa iasa scorul de vot de 11-7, din moment ce sapte judecatori plus Mona Pivniceru, se retrasesera si nu mai erau in sala? Dovada ca minciuna are picioare scurte...In comunicatul de presa al CSM din data de 7 ianuarie 2013, Consiliul precizeaza ca Sectia de judecatori a hotarat solicitarea revocarii Hotararii nr. 8 a Plenului CSM prin care a fost aleasa Oana Haineala in functia de presedinte al Consiliului, invocand "un presupus blocaj institutional" ca urmare a respingerii candidaturii judecatoarei Alina Ghica la functia de vicepresedinte al CSM. Conform comunicatului CSM, solicitarea Sectiei de judecatori a fost dezbatuta intr-o noua sedinta de plen din data de 4 ianuarie 2013, pentru ora 17.15, unde ar fi participat 18 membri ai Consiliului care au supus la vot cererea judecatorilor din CSM. In urma votului, 11 membrii au votat respingerea solicitarii, in timp ce sapte buletine de vot nu au fost predate.

http://www.luju.ro/institutii/csm/minciuna-marca-haineala-continua-consiliul-superior-al-magistraturii-spune-ca-sedinta-in-care-a-fost-respinsa-solicitarea-sectiei-pentru-judecatori-de-revocare-a-procuroarei-oana-haineala-din-functia-de-presedinte-al-csm-s-a-tinut-a-existat-si-dezbatere-s

 

Independenta justitiei : cosmarul infractorilor in frunte cu Felix!

Desi a reusit sa puna in fruntea Ministerului Justitiei o fidela slujnica(Pivnicieru)Voiculescu vede cum ii fuge pamantul de sub picioare!
Independenta justitiei se pare ca invinge gratie unuor magistrati curajosi sprijiniti de bastionul independentei justitiei Pres.Basescu!
Sa le uram succes pentru binele unei Romanii democratice si a unui stat de drept!Teo

 

Adevarata independenta a Justitie ii va condamna pe Udrea/BASE

Bruxelles-ul știe :DNA a ținut la sertar dosarele cu fraudarea fondurilor europene.In conferința sa de presă de la Bruxelles, după participarea la intalnirea din Parlamentul European a Grupului «Prietenii coeziunii», Victor Ponta a dezvăluit mecanismul care dovedește că justiția ghidonată de Băsescu a mușamalizat fraudarea fondurilor europene. Departamentul pentru lupta antifrauda (DLAF-ul din Romania) a sesizat OLAF-ul de la Bruxelles, dar a trimis informații și rezultate de anchete privind fondurile europene și la DNA. Tot ceea ce a descoperit DLAF - sute de dosare privind fraudarea fondurilor europene - s-a oprit la DNA. DNA-ul protejat de Băsescu a funcționat ca un filtru. Toate informațiile privnd fraudele comise de clientela PDL, in special de proiectele patronate de ministerul Elenei Udrea, erau ascunse la sertar. Comisia Europeană care, in multe rapoarte pe justiție a lăudat DNA-ul patronat de Băsescu, era perfect complice. Comisia Europeană a tăcut și a tolerat furturile din fonduri europene făcute de guvermările Boc și MRU, nu a cerut niciun fel de corecții financiare.Comisia Europeană este azi extrem de grijulie să ceară guvernării USL penalități financiare pentru ilegalități comise de guvernările PDL. Acum, cu o ipocrizie totală, Comisia Europeană (unde sunt prietenii lui Băsescu) spune că nu o interesează cine guvernează Romania, ci doar că acum trebuie să aplice corecții financiare pentru nereguli in derularea fondurilor europene sesizate in perioada 2009-2011.......
http://www.cotidianul.ro/dna-a-tinut-la-sertar-dosarele-cu-fraudarea-fondurilor-europene-199664/

Ulivia ! "Au innebunit salcami,si tu vrei sa te

.......iubesc" ?
.......................................................
Cred ca ar fi bine sa fii mai calma si realista .
Stii si tu ca Basescu are dreptate ,dar..... continui cu istericalele tale de toate zilele.

 

un nou articol de propaganda mincinoasa basista....

....ce reflecta un grad de imoralitate scirboasa.Nu inteleg de ce anumite persoane sint considerate in mod gratuit reformiste?!!!Ca asa afirma ele, ca asa afirma propaganda mincinoasa basista?!!!Daca afirmi 'gata eu sint reformist' asta inseamna ca esti reformist?!!!Si ce reforma a facut aceasta procuroare in justitie care este acuzata de malpraxis, de arestari abuzive a unor nevinovati?!!!!Sau Macovei fost procuror comunist ce mare reforma a facut ca justitia are o imgine mai deplorabila decit in 2004?!!!Dar noi romanii avem rabdare o sa scoatem noi si justitia din ghearele coruptiei basiste .

 
 

 

Voi romanii -CARE, mai dorule mai?

"Noi romanii o sa scoatem si justitia din ghearele coruptiei basiste" -zici tu.
Iar eu intreb: voi romanii -CARE??? Tu, vecinii si alti cativa "razboinici"? voi, cei 23 la suta din popor, care ati votat cu usl? (da' nici atatia nu mai sunteti, fiindca deja foarte multi au inceput sa se trezeasca din betie, sa vada realitatea amara si "traiul bun", si sa-si roada unghiile fiindca au pus stampilele de vot orbeste, ca oile)
Deci repet: care "noi romanii", mai draga dorule0506? Te crezi cumva tot poporul? Dar noi, aia care n-am votat cu usl, care am votat cu altii sau am preferat sa nu votam deloc, numai cu usl nu, deci aia 77 la suta din electorat, ce-om fi frate??? Turci, tatari, afghani, marocani, cumva? Nu ti se pare totusi ca suntem tot romani, si ca avem si noi un cuvant de spus?
Si daca "voi romanii", voi "razboinici ai luminii", o sa scoateti justitia din ghearele coruptiei basiste, ce-o sa faceti pe urma cu ea? O s-o puneti frumusel in ghearele coruptiei si dictaturii usl-amiste. Nu-i asa? Inteleapta gandire, n-am ce zice! Mi se face rau vazand atata geniala intelepciune, parol!...

@cipriotu - Nu-i frumos ce faci, absolut deloc!...

Si asta lasind la o parte ... aritmetica, logica si ratziunea!

Enjoy!...
Engage!...
Politica si treburile administrarii unei tzari nu sint ... armata! Nu se rezolva prin pseudo-mentalitatzi de sorginte militara.
Gresheala scuzabila doar prin 40 de ani de comunism...
Daca armata si disciplina militara ar fi fost ... cheile de bolta ale civilizatzii, astazi nu am fi avut decit "guverne" militare!
Da', dupa cum confirma si istoria, infinit mai multzi ***, suferintze si abuzuri inimaginabile.
Si istoria stim ca nu minte.
Daca stim s-o citim in cheia adevarului...

Sanatate...

La Multi Ani, Ioan din Chicago, multa sanatate si prosperitate

tuturor romanilor din Romania si de pretutindeni, care poarta numele de ION si derivatele lui. Urarea este numai pentru romanii patrioti, oameni de buna credinta, nu si pentru tradatori indiferent de forma si calitatea in care se afla romani de rea credinta sau slugoi prin agenturile straine demobilizatoare de tara si popor.
Apreciez postarea ta din 7.01.2013 ora 18:34 si sa dea domnul sa se implineasca urarea ta "Basistilor,meciul pentru voi este pierdut". Mult noroc.

 
 

 

@vasi51 ! Te-ai trezit tarziu, badie ! Strugure i-a stricat...

....definitiv ziua onomastica a lui "ala" din Chicago !

trage tare cu laudele, mai draga vasy51!

Asa, asa, tamaiati-va zdravan unu' pe altul! Apreciati-va, lingusiti-va, pupati-va reciproc! Tovaraseste, ca-n sedintele pcr de odinioara, cand toti ce care luau cuvantul se declarau in deplin consens cu antevorbitorii: "Eu sunt de acord cu cele spuse anterior de tovarasu' X, il aprob si-l felicit. La randul meu, vreau sa spun exact aceleasi lucruri..."
Da' intr-un fel poate ca aveti dreptate sa va aprobati si sa va apreciati reciproc. Macar atata consolare sa aveti si voi, caci si-asa ati ramas singuri pe lume. Eh, slaba consolare...

Domnule,

Sa dea Domnul sa aveti dreptate iar alegerea d-nei procuror in fruntea CSM sa fie un pas inainte spre consolidarea independentei si puterii Justitiei din Romania. In conditiile actuale, poate mai mult decat oricand, avem nevoie de o Justitie independenta politic, de o Justitie care sa lucreze in folosul statului si a cetatenilor ei, de o Justitie care sa ne asigure credibilitate pe plan extern si sa ne dea sperante pe plan intern. USL are prea multa putere, iar opozitia este ca si inexistenta, parlamentarii sunt rude, afini,prieteni vechi si tovarasi de gasca, cu scoala putina, dar cu mult tupeu, cu moralitate indoielnica si chiar cu fapte penale la activ, astfel conditiile sufocarii Romaniei in bratele coruptiei sunt mai mai mult decat indeplinite, dau pe dinafara. Dupa ce Stan a scapat asunzandu-se in Parlament, imaginea Romaniei in lume pare compromisa pentru mult timp de acuma incolo, daca Justitia va lasa armele jos, umbra aruncata peste tara se va intuneca si mai mult. O Justitie functionala si credibila ne-ar da nu doar un aer de prosperitate si progres, dar ne-ar face sa credem ca totusi n-au murit degeaba tinerii romani in decembrie 1989. Justitia poate sa revolutioneze atat societatea romaneasca, cat si clasa politica. Sa speram ca o va face si USL cu d-na Pivniceru in frunte nu va putea sa se opuna.

 

Sunt cu ochii pe tine!

Sa stii ca STAN chiar ca ne-a stricat total impresia in Europa. Ba chiar si in US !
Ia-uzi tu obraznicie sa caricaturizeze numele sfant de "unchiul SAM" cu balcanicul STAN?
Nu cumva alte peronaje, parca era una Macovei, fac "deranjul" mult mai mare prin Europa?

m.omiduta

degeaba te straduiesti sa explici
vezi bine ca nu se poate
daca este cap, de ce mai trebuie si minte?

 

 

Bumerangul = garantia succesului!!!

USL si-a pus "copita" pe aproape toate domeniile veitii sociale dar a ramas cu ea in aer, deasupra unui singur domeniu: cel al dreptatii!!!Daca peste tot unde a lovit se bucura de dictonul visat de orice tragator de elita (nu trebuie uitat ca USL-ul poate fi considerat o echipa de "elita"!)si-anume,"punct ochit-punct lovit"!,s-a dovedit inca o data ceea ce istoria incearca sa inscrie in ADN-ul nostru si noi refuzam sa acceptam: cind lovesti cu ura in "dreptate",se transforma in bumerang si se intoarce impotriva ta!!!Trezirea orgoliului membrolor CSM poate fi cheia succesului pentru o justitie dreapta, nesubordonata clietelei politice! Daca si justitia cade in miinile lor inseamna ca istoria si-a schimbat cursul si ca viitorul este sub controlul non-valorii si-a hazardului, cu consecinte negative, de nebanuit pentru intreaga societate! Avem impresia ca sfirsitul lumii este pe ordinea de zi a USL si ca este marcat in rosu, simbolozind "urgenta"!; trebuie adunat tot ce este strict necesar pentru lumea de apoi..."Restul" se arunca la o parte, nu conteaza unde, numai sa nu le stea in cale!Asa cum au facut mereu, acel "REST" a fost si este baza a tot ceea ce- in al 12-lea ceas, la sfirsit si in urgenta-este considerat strict necesar!!!...

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor