A fost lansată varianta web a aplicaţiei prin care sunt verificate certificatele COVID-19. Cum funcționează
Stiri / STS
Versiunea web a aplicaţiei Check DCC, care permite verificarea şi validarea certificatelor verzi, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), a fost lansată vineri, 22 octombrie. Verificarea certificatelor se poate face cu un scanner profesional pentru QR sau prin camera web a laptopului sau calculatorului. "Începând cu data de 22 octombrie 2021, certificatele digitale UE privind COVID-19 pot fi verificate şi prin intermediul versiunii web a aplicaţiei Check DCC, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Web Check DCC poate fi accesată la adresa https://certificat-covid.gov.ro/check-dcc. Versiunea web a aplicaţiei este disponibilă, la fel ca cea pentru telefoanele mobile, în limbile română şi engleză. Verificarea certificatelor poate fi realizată cu ajutorul unui scanner profesional pentru QR sau direct prin intermediul camerei web a laptopului sau calculatorului", a transmis, ...
Turnul de telecomunicații al STS, iluminat în culoarea roșie pentru „conștientizarea violențelor împotriva creștinilor”
Luni, 16 August 2021, ora 23:56 - Turnul de telecomunicații al STS, iluminat în culoarea roșie pentru „conștientizarea violențelor împotriva creștinilor”
Stiri / STS
Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a transmis luni, 16 august, că turnul de telecomunicații din Sectorul 6 al Capitalei va fi iluminat în culoarea roșie pentru a marca „Ziua națională pentru comemorarea martirilor Brâncoveni și de conștientizare a violențelor împotriva creștinilor”. „Turnul de comunicații al STS 📡 este iluminat, în această seară, în...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei STS . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: STS.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - STS, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Stiri