Atanasiu, fara scuze si dupa huduilei: N-am discutat public nimic de care sa imi fie jena

Duminica, 24 Mai 2015, ora 15:12
2943 citiri
Atanasiu, fara scuze si dupa huduilei: N-am discutat public nimic de care sa imi fie jena
Foto: Captura video stiripesurse.ro

Vicepresedintele Partidului National Liberal Teodor Atanasiu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu are pentru ce sa isi ceara scuze colegilor de partid, asa cum i-au cerut sambata unii dintre participantii la Consiliul National al PNL desfasurat la Pitesti, nemultumiti de cele afirmate de acesta intr-o inregistrare dintr-o sedinta de la Bistrita.

"Sa-mi cer scuze pentru ce am discutat cu sotia in bucatarie? Nu e cazul. N-am discutat public nimic de care sa imi fie jena sau pentru care sa trebuie sa imi cer scuze", a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, Teodor Atanasiu.

Vicepresedintele PNL a spus ca ce anume discuta el in mediul privat este problema sa.

"Ce discut eu in mediul privat, cu sotia, cu prietenii sau cu altcineva, e problema mea si nu trebuie sa dau raspunsuri publice pe cine critic cand barfesc cu sotia in bucatarie. Si de aceea nici nu am comentat public niciodata despre acest lucru. Sper ca si altii sa aiba decenta ca ceea ce inseamna viata privata a unui om sa ramana asa", a declarat Atanasiu.

Intrebat daca stie cine anume l-a inregistrat in timpul intalnirii de la Bistrita cu alti colegi de partid, Teodor Atanasiu a sustinut ca nici nu si-a pus problema sa afle acest lucru.

"Nu mi-am pus problema sa aflu acest lucru, fiindca acestea sunt metode securistice folosite de mult in aceasta tara. Eu nu le-am folosit, nu imi plac si nu le voi folosi", a spus Atanasiu.

Vicepresedintele PNL a afirmat, intrebat daca cei care au furnizat presei inregistrarea de la Bistrita ar fi dintre adversarii sai interni, ca nu stie, dar ca nu exclude acest lucru. "Nu stiu. Probabil. Nu stiu", a raspuns Atanasiu.

Acesta a tinut sa sublinieze ca se numara printre cei care au pornit in primavara anului trecut proiectul realizarii unui partid de dreapta puternic, proiect pe care il va continua indiferent de numarul dusmanilor pe care si-i face.

"In urma cu mai bine de un an, eu si cu cativa, putini colegi am pornit un proiect. Am gandit ca e cazul sa facem un partid de dreapta puternic, primul partid din Romania, si am pornit acest proiect cand nimeni nu ne dadea nicio sansa. Deci acum mai bine de un an, in primavara anului trecut, cand partidele de dreapta se bateau intre ele care e cel mai mare partid mic din Romania, care e pe locul doi, care e pe trei, care e pe patru, care e pe cinci, am pornit acest proiect, cu putini oameni langa mine si cu multi dusmani si adversari, interni si externi.

Si am reusit, pas cu pas, sa implementam acest proiect si astazi sa avem in Romania Partidul National Liberal, cel mai mare si, dupa sondajele de opinie, cel mai votat partid din partea populatiei. Si dusmanii au ramas, mai putini interni si mai multi externi. Voi continua acest proiect pe care l-am inceput, indiferent de numarul dusmanilor, interni sau externi, si sunt convins ca voi reusi ca, impreuna cu colegii mei, la urmatoarele alegeri sa dovedim ca acest proiect a fost un proiect de succes", a conchis Atanasiu.

Atanasiu, huiduit indelung la Consiliul National PNL - L-au salvat Blaga si Predoiu

Discursul vicepresedintelui Teodor Atanasiu a fost intrerupt, sambata, de vociferarile unora dintre participantii la Consiliul National al PNL de la Pitesti. Dupa mai putin de doua minute, Teodor Atanasiu a renuntat sa-si continue discursul si a plecat de la tribuna.

La inceputul lunii mai, presa a difuzat o inregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea, intr-o sedinta a vechiului PNL, despre faptul ca membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia ca o sa aiba prim-ministru, prin Catalin Predoiu, dar ca nu il vor avea. Totodata, Atanasiu ar mai fi spus ca cei din garda PDL "o sa dispara rand pe rand", pentru ca nu ar mai fi nevoie de ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, convins că România nu poate fi luată prin suprindere de un atac: Sunt planuri deja coordonate şi reacţia nu trebuie să ne genereze temeri
Ciucă, convins că România nu poate fi luată prin suprindere de un atac: Sunt planuri deja coordonate şi reacţia nu trebuie să ne genereze temeri
Nicoale Ciucă a declarat duminică seara, 14 aprilie, că nu există posibilitatea ca România să fie luată prin surprindere de un eventual atac. Președintele Senatului a precizat că în...
Execuție la vârful AUR. George Simion anunță că-l suspendă pe Marius Lulea după scandalul cu Cosmin Gușă la Primăria Capitalei
Execuție la vârful AUR. George Simion anunță că-l suspendă pe Marius Lulea după scandalul cu Cosmin Gușă la Primăria Capitalei
George Simion a anunțat duminică seara, 14 aprilie, la Realitatea Plus, că-l va suspenda pe prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea după ce s-a opus unei candidaturi a lui Cozmin Gușă la...
#Teodor Atanasiu scuze partid, #Teodor Atanasiu huiduit , #PNL