Români șocați în timpul vacanței în Grecia: "Băiatul meu cel mare dormea fix în living unde a intrat hoțul"

Duminica, 13 August 2023, ora 15:44
13565 citiri
Români șocați în timpul vacanței în Grecia: "Băiatul meu cel mare dormea fix în living unde a intrat hoțul"
Persoană care a deschis ușa camerei unui hotel FOTO Pixabay

În plin sezon estival al vacanțelor în Grecia, românii relatează în mediul online experiențele plăcute de care au parte, dar și pe cele neplăcute.

O româncă a rămas fără bani după ce hoții au spart vila în care era cazată alături de familie în timpul nopții, când erau în locuința închiriată, după cum a scris pe Facebook.

"Scriu părerea mea despre POHODA Villas Resort- Skala Fourka!!!

Am fost cazați în perioada 3-10 august la Vila 7. În privința curățeniei nu am nimic de reproșat. Totul impecabil,dar siguranță 0!"

"Cât tupeu să ai să intri când vezi pe geam că cineva doarme"

"În ultima seară venind după o zi întreagă dintr o croazieră pe mare plecați la 8 dimineață și întorși la 23:45 am fost FURAȚI cu noi în casă!!!!! Cel mai grav lucru este că băiatul meu cel mare dormea fix în living unde a intrat hoțul(ii)...

Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă el se trezea cu el (i) în casă. Cât tupeu să ai să intri când vezi pe geam că cineva doarme pe canapea exact de unde vrei să furi...suntem șocați!!!! Coborând la 4 dimineață în living să-i încălzesc lapte deoarece s-a trezit celălalt copil mai mic al nostru am văzut ușa deschisă de la terasă și când m am uitat la geam era desfăcut pe jumătate. NU EXiSTĂ în marele resort luxos de vile nicio camera...gazdele spunând că au doar pentru iarnă deoarece pleacă de acolo ei fiind cehi."

"Este totul o înscenare cusută cu ață albă"

"A venit poliția, am dat declarații și la ei la sediu, dar degeaba... Au fost pentru amprente și ni s-a comunicat de către gazde că nu s-ar fi găsit nicio amprentă deoarece materialul nu este ok și nu se pot lua amprente de pe el... Este totul o înscenare cusută cu ață albă... De ce fix în ultima seară s a întâmplat? De ce când a venit persoana care avea grijă e resort a pus direct mâna pe geam și l a închis? De ce m-au întrebat de mai multe ori dacă merg la poliție? de ce camerele funcționează doar iarnă? Unde sunt camerele, pentru că eu nu am văzut niciuna? De ce atunci când am întrebat de camere au spus că și dacă sunt hoțul a venit cu șapcă au ceva pe față?

Sunt multe întrebări fără răspuns!!! Vreau să trag un semnal de alarmă tuturor persoanelor care se vor caza acolo să nu lase geamurile rabatate pt că plătesc bani grei pt siguranță 0!!!!

Au furat vreo 800 și ceva de euro. De telefoane nu s u atins...laptop sau alte bunuri care mai erau în living...

Banii contează prea puțin...spaima a fost MARE și nici NU vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă se trezea băiatul meu!

Îmi pare rău că de la oboseală și dormind sus la etaj NU am auzit absolut nimic... Ei spun că nu s-a mai întâmplat până acum", a scris femeia pe grupul Forum reclamații.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#vacanta grecia, #turisti romani, #camera sparta, #hoti, #furt , #Grecia