Eforie Nord, o destinatie de vacanta pentru bugete reduse

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 14:02
1990 citiri
Eforie Nord, o destinatie de vacanta pentru bugete reduse

Iarna este pe terminate si toti cei care isi pregatesc din timp bugetul de vacanta si se gandesc sa isi petreaca la mare ziua de 1 Mai ar trebui deja sa inceapa sa isi faca planuri referitoare la destinatiile turistice.

Din pacate, de multe ori auzim ca litoralul romanesc este la fel de scump sau poate chiar mai scump decat statiunile de pe litoralul altor tari precum Bulgaria, Turcia sau Grecia.

Pentru cei care sunt dispusi sa caute oferte bune din timp in statiunile de pe litoralul romanesc, se gasesc intotdeauna solutii cu pret redus. Cu putin timp alocat verificarii si compararii ofertelor oricine poate gasi ce isi doreste.

Mamaia, considerata "perla litoralului", este intotdeauna in sezonul cald plina de turisti, in ciuda preturilor ridicate practicate.

O alternativa foarte buna ce trebuie luata in considerare este Eforie Nord, o statiune dezvoltata, care atrage anual sute de mii de turisti romani sau straini.

Facilitati la preturi accesibile

Majoritatea turistilor romani aleg pentru concediul luat in perioada verii o destinatie unde sa se relaxeze. Totodata isi doresc ca sejurul lor sa reprezinte cea mai buna afacere din punctul de vedere al raportului calitate-pret.

Cei care cauta si isi gasesc an de an locuri de cazare Eforie stiu ca doar aici pot gasi preturi bune pentru servicii de calitate.

Pe langa spatiile de cazare accesibile, sunt multe alternative de a petrece timpul liber, ceea ce la finalul sejurului nu poate sa reprezinte decat un avantaj pentru romanii cu venituri medii care isi doreste sa se distreze fara a ramane cu o gaura in buget.

O statiune in dezvoltare

Anteprenorii ce au afaceri pe litoralul de la noi au invatat ca este nevoie de investitii constante pentru ca turistii sa fie in mod constant multumiti. Acest lucru se face remarcat si in Eforie Nord, unde industria hoteliera s-a dezvoltat destul de mult fata de acum zece ani. Au aparut noi hoteluri iar facilitatile pentru agrement sunt variate.

Cei mici au locuri de joaca special amenajate pentru ei (multe sunt chiar in incinta hotelurilor, deci copiii sunt mereu in siguranta) sau se pot plimba cu poneii.

Pentru adulti exista reustaurantele cu specificuri diverse, iar cluburile sunt amenajate astfel incat si cei foarte pretentiosi sa se simta cat mai bine.

Stiati ca.... Eforie este a doua cea mai mare statiune de pe litoralul romanesc?

Mamaia si chiar Costinesti sunt statiuni aglomerate pe tot parcursul verii, ceea ce poate sa constituie o neplacere pentru unii turisti care isi doresc sa se relaxeze si sa se bucure de liniste in concediu.

Daca in cazul acestor statiuni, in plin sezon poate sa constituie o problema sa gasesti un loc pe plaja sau la restaurante, cluburile sunt mereu pline, iar cazarea poate sa reprezinte o problema, nu acelasi lucru se poate spune si despre Eforie.

Plaja are peste 3 kilometri in lungime si in unele locuri atinge chiar si 100 de metri in latime, deci spatiul nu reprezinta o problema. In plus, faleza este si ea ideala pentru plimbarile zilnice. Ofertele de cazare variaza, de la pensiuni sau vile pana la hoteluri de lux.

Exista doua moduri pentru a ajunge in Eforie Nord si ambele sunt destul de comode pentru turisti. Pentru cei care vor sa circule cu masina personala sau care pleaca in vacante impreuna cu mai multi prieteni sau cu familia, accesul catre alte statiuni este unul facil.

Daca vrei sa te plimbi si sa descoperi ce au de oferit si restul statiunilor de la Marea Neagra, serviciile de cazare Eforie Nord iti ofera aceasta sansa.

Apoi, exista si posibilitatea de a ajunge cu trenul. Prin statiune trec toate trenurile care merg la Constanta si Mangalia, ceea ce face accesul sa fie si mai facil, chiar si pentru cei care prefera acest mijloc de transport.

Oferta de cazare completa

Statisticile recente arata ca turistii sunt mai incantati de serviciile din hotelurile de trei stele decat sunt de cele de patru, pentru ca serviciile sunt la fel de bune, iar preturile ating un nivel inferior.

Chiar si asa, exista zeci de pensiuni care isi deschid portile an de an clientilor. Pensiunile iti dau sansa sa te cazezi intr-un loc intim si sunt ideale pentru cei care vor sa petreaca vacanta in grupuri mai mari, impreuna cu prietenii sau cu familia. Calitatea serviciilor acestora variaza, de la doua stele la unele de lux.

Eforie Nord ofera, asadar, toate conditiile pentru o vacanta de neuitat. Tocmai din acest motiv sunt multi turisti care aleg sa se intoarca an de an.

Cu preturi mai mici decat la Mamaia, dar fiind si mai putin aglomerata, statiunea poate sa fie alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa se relaxeze si sa petreaca o vacanta de calitate la preturi accesibile.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#cazare Eforie Nord, #cazare litoral 2016 , #destinatii