Luna de miere ratata - 7 povesti ale ghinionistilor (Galerie foto)

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 08:23
5011 citiri
Luna de miere ratata - 7 povesti ale ghinionistilor (Galerie foto)
Foto: Oddee

Cand spunem "luna de miere", invariabil ne gandim la o vacanta exotica, condimentata neaparat cu multa iubire si pasiune. Ei bine, chiar daca planurile sunt de cele mai multe ori facute in aceasta directie, realitatea nu corespunde intotdeauna visurilor mirilor.

Citeste mai jos povestile unor ghinionisti cu luni de miere ratate, informatii relatate de Oddee.

O luna de miere, 6 dezastre naturale

Cand Stefan si Erika Svanstrom din Stockholm si-au planificat o vacanta intinsa pe durata a 4 luni, nici prin gand nu le trecea tot ce aveau sa indure. Alaturi de fetita lor, au plecat pe 6 decembrie 2010, dar au fost imediat blocati in Munchen, Germania, din cauza unei furtuni de zapada.

Apoi, au fost nevoiti sa tina piept ciclonului din Cairns, Australia, inundatiilor din Brisbane si au scapat ca prin urechile acului de incendiile din Perth.

Chiar inainte de a ajunge in Noua Zeelanda, orasul Christchurch a fost lovit de un cutremur de 6,3 grade, iar in Tokio familia Svanstrom a indurat un alt seism puternic. Pe 29 martie, familia s-a intors la Stockholm, dupa o vizita ceva mai linistita in China.

Arestat pentru ca a cerut o prostituata, in luna de miere

In mai 2013, un barbat in varsta de 23 de ani din Illinois a fost arestat pentru ca a solicitat serviciile unei prostituate in timp ce se afla in luna de miere. Mohammed Ahmed se afla in Florida alaturi de cea care ii devenise sotie cand s-a gandit ca o mica aventura nu ar strica.

Vazand ca lipseste, sotia a raportat la politie disparitia sa, de-abia atunci afland ca barbatul se afla deja in custodia autoritatilor. Acesta solicitase o prostituata online si daduse peste un detectiv sub acoperire, in Florida prostitutia nefiind legala.

Luna de miere, cu soacra la pachet

Chiar daca mirii nu se inteleg prea bine cu socrii, rareori problemele apar inca din luna de miere. Din pacate, acesta este cazul unei italience pe nume Marianna, al carui sot si-a luat mama in luna lor de miere in Franta. Se pare ca mireasa nu stia de aceasta decizie, asa ca soacra s-a prezentat cuminte la aeroportul din Roma si s-a imbarcat in acelasi avion.

Desi Marianna a insistat ca soacra sa ramana acasa, barbatul a refuzat, invocand motive de sanatate. Italianca a petrecut 3 saptamani in Franta dupa care a cerut divortul, pe motiv ca sotul ei era atasat emotional excesiv de mama lui.

Arestat la aeroport pentru furtul a 6.000 de tigari

In 2012, mirii au fost opriti pe aeroportul din Birmingham, iar capul familiei a fost arestat. Anthony Barns incerca, sub pretextul lunii de miere, sa fuga din tara, intrucat furase 6.000 de tigari, in valoare de 2.500 de lire sterline, in timp ce lucra ca ingrijitor la firma Asda.

Dealeri de droguri, oase umane si nicio rezervare la hotel

Reporterul CNN Brent Larson si mireasa sa, Ona, se pregateau de o luna de miere de vis. Odata ajunsi la hotel, au inceput dificultatile: receptionistul nu gasea nicio rezervare facuta pe numele lor. La un moment dat, cei doi s-au gandit sa petreaca noaptea sub clar de luna, pe plaja, dar era toata ocupata de dealerii de droguri.

Reporterul a marturisit ca a gasit pe plaja chiar si oase care pareau a fi umane.

Un "apartament de lux" oribil si un zbor retur dupa doar o noapte

Adam si Sarah si-au planificat luna de miere din timp. Au cheltuit 2.000 de lire sterline cu vacanta, incluzand bilete de avion, vaccinari, tablete pentru malarie si un sejur la hotelul Laico Atlantic Banjul, in Gambia.

Cand au ajuns, au fost devastati sa constate ca presupusul hotel de 5 stele nu avea receptie, iar apartamentul lor matrimonial avea doua paturi separate. Ba mai mult, cei doi au descoperit si perdele murdare, prize stricate, aerul conditionat nefunctional etc. Cand s-au indreptat spre plaja, au fost hartuiti efectiv de membrii personalului cu tot felul de probleme marunte.

Desi se asteptau la un sejur relaxant, mirii si-au dat seama ca schimbarea hotelului nu ar rezolva lucrurile. Asadar, cei doi au rezervat bilete de avion retur, scotand din buzunar alte 600 de lire sterline. Asta, dupa o vacanta de cosmar.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#luna de miere ratata, #povesti uimitoare luna de miere, #ghinionisti luna miere, #luna miere peripetii , #vacante