Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile-1-6 noiembrie 2010

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 12:42
1857 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile-1-6 noiembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Liviu Varciu a scapat de Adelina, Diana si Andreea, insa a fost acuzat de o alta fata ca a vrut sa o violeze, pentru ca mai tarziu tanara sa recunoasta ca totul a fost regizat de dragul raitingului. Sanziana Buruiana, cunoscuta datorita sanilor, vrea sa le vina de hac si sa ii micsoreze.

Deja ne-am obisnuit ca in fiecare saptamana sa avem un paragraf despre Liviu Varciu, chiar daca el nu face nimic iesit din comun, au grija cei din jur sa faca tot posibilul pentru a-l pune pe prima pagina. Daca nu sunt Adelina, Diana sau Andreea, dansatoarea Deliei, apare o alta fatuca care vrea sa devina cunoscuta. De data aceasta, Liviu a fost acuzat ca a vrut sa violeze o prezentatoare TV de la Etno TV. Bine mai, Liviu, dar nu ai inteles nici acum ca numele tau este o rampa de lansare? A auzit cineva pana acum de Roxana Vasniuc? Nu. Ei, dar acum am auzit cu totii de ea.

Si ca sa fie treaba treaba, spre sfarsitul saptamanii, "micuta victima" a recunoscut ca totul a fost un show regizat cu cei de la "Acces Direct" pentru audiente, ca doar cuvantul "viol" legat de numele lui Varciu facea ca raitingul sa explodeze si nu se putea rata o ocazie ca asta.

S-a dus si orice urma de speranta de a mai avea virgine in showbiz, dupa ce si modelul cunoscut drept "ultima virgina din showbiz" si-a inceput viata sexuala. Da, ati citit bine, Raluca Potecaru a crescut, nu mai este fatuca timida venita dintr-un sat din Olt la Capitala pentru a face o cariera, acum este o domnisoara in toata regula.

Mare dazamagire in randul barbatilor. Sanziana Buruiana le-a pus gand rau lui Sanzi si Anei, vrea sa le taie. Nu va speriati nu vrea sa faca nicio crima, ci doar sa isi micsoreze sanii care au facut-o celebra. In plus, Sanziana sustine sus si tare ca doreste sa scape Romania de pitipoace si ca vrea sa isi schimbe coafura, stilul de a se imbraca si stitudinea. Sa intelegem ca recunoaste foarte clar ca este pitipoanca, dar ca vrea sa se schimbe?

In aceasta saptamana a mai avut loc o despartire in lumea mondena, care, dupa cum ar spune multi, era de asteptat. Se pare ca Delia Matache s-a saturat sa fie inselata de iubitul sau Florin Moldoveanu si s-a decis sa ia o pauza.

Astfel, cantareata nu mai ocupa locul de amanta oficiala in viata omului de afaceri. Andreea Tivadar, bruneta despre care presa a scris ca ar fi amanta neoficiala, spune ca motivul despartirii ar fi o alta bruneta Izabela Patrascoiu. Sa recapitulam: Delia era amanta oficiala, Andreea era amanta neoficiala, Izabela tot neoficiala ... ce urmeaza?

Lumea muzicii din Romania se pregateste sa primeasca in randul sau o alta vedeta. De data aceasta este vorba despre o femeie cunoscuta, dar care vrea sa incerce ceva nou. Este vorba despre Gabriela Cristea, care a anuntat ca s-a gandit de mai mult timp la acest aspect, dar ca inca nu a avut parte de sustinere.

Catalin Botezatu a stat ce a stat departe de "gura" rea a tabloidelor, insa acum a recuperat, dupa ce a facut un mega scandal in direct la emisiunea "Drept la tinta", de la Kanal D, moderata de Madalin Ionescu. Nu putem reproduce cu exactitate ceea ce a spus designerul in direct, dar cu alte cuvinte putem sa spunem ca le-a transmis celor care nu pot dormi de grija lui sa isi vada de treaba lor.

Intr-ul fel Catalin are dreptate, pentru ca pana la urma urmei este viata sa privata si poate sa faca ce vrea, dar multe tabloide ar da bani grei pentru o dovada a adevarului in privinta orientatii sexuale a designerului, insa cu toate acestea si Catalin trebuia sa aiba ceva mai multa grija la limbaj.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#barfa saptamanii, #barfe mondene , #vedete romanesti