4 moduri inedite prin care vei manca mai putin

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 14:11
4377 citiri
4 moduri inedite prin care vei manca mai putin

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand vrei sa slabesti este sa limitezi cantitatea de mancare pe care o consumi. Iar daca esti mai pofticios din fire, acest lucru va fi foarte greu.

Iata cateva sfaturi, oferite de Reader's Digest, prin care poti obtine efectul mult dorit de diminuare a apetitului.

Aprinde o lumanare cu aroma de vanilie

Mirosul de vanilie iti va alunga pofta de dulce, care este unul dintre principalii dusmani ai siluetei perfecte. In cadrul unui studiu efectuat pe 160 voluntari, s-a constatat faptul ca persoanele care simteau miros de vanilie in timp ce mancau au pierdut in jur de 2 kilograme.

Vopseste camera de servit masa in albastru

Poate suna extrem, dar cercetatorii au descoperit ca persoanele care mananca intr-o incapere in aceasta culoare consuma cu 33% mai putina mancare. Se pare ca nuanta albastruie care o reflecta hrana o face sa fie mai putin apetisanta.

Daca nu vrei sa iti renovezi apartamentul, poti recurge la metode mai simple, precum o fata de masa albastra, servetele sau farfurii de aceeasi culoare. Culorile rosu, portocaliu si galben stimuleaza apetitul. De aceea, foarte multe restaurante si fast-food-uri folosesc aceasta culoare ca decor.

Asculta o muzica relaxanta

Ascultand tonuri calme, vei mesteca mai lent si astfel te vei satura mai repede. Chiar daca esti presat de timp, stresul se va mai diminua si senzatia de satietate va veni inainte de a manca mai mult decat este nevoie.

Aprinde luminile

Restaurantele nu folosesc o lumina difuza din intamplare, ci si pentru a te face sa comanzi mai multa mancare. Atunci cand lumina este puternica, senzatia de foame este usor inhibata.

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
#dieta, #cura slabire, #diminuare apetit, #scadere pofta de mancare , #dieta