Cum sa reduci caloriile fara eforturi mari

Sambata, 27 Martie 2010, ora 19:38
2317 citiri
Cum sa reduci caloriile fara eforturi mari

Pentru ca primavara a venit deja, tot mai multe femei incep sa se preocupe de modul cum arata si incearca sa dea jos kilogramele in plus luate peste iarna.

Primul pas in acest sens este consumul unui numar mai redus de calorii. De aceea, Regimes Maigrir va da cateva sfaturi despre cum sa mancati mai putine calorii pe zi:

1.Consumati alimente care contin multa apa

In aceasta categorie intra rosiile si castravetii, care, odata consumate, dau senzatia de satietate. Mai mult, puteti manca o salata din aceste legume si intre mese, deoarece ele vor reduce pofta de mancare.

2. Focusati-va pe proteine

Proteinele din carne slaba sunt un inhibator al apetitului alimentar. Surse importante de proteine sunt carnea de pui, pestele, carnea de vita, ouale si fasolea.

3. Mancati fibre

Fibrele sunt foarte utile in conferirea senzatiei de "stomac plin". Semintele si fructele sunt bogate in fibre si contribuie la intarzierea aparitiei senzatiei de foame, deoarece ajuta la accelerarea trecerii zaharurilor in sange.

4. Mancati din farfurii mai mici

Acesta este un truc psihologic, dar care functioneaza foarte bine. Daca puneti mancare putina in farfurii sau boluri mai mari nu va avea acelasi efect.

5. Luati masa mai des

Mesele mai mici cantitativ, dar mai frecvente, sunt foarte eficiente in curele de slabire. Pastrati fixe cele trei mese pe zi, dar reduceti din cantitatea alimentelor si luati alte mici gustari intre mese.

6. Proportionati bine alimentele

Locul legumelor pe farfurie este extrem de important. Pastrati proportia de proteine (carne, peste, etc) in farfurie sub 15%. Puneti 15% cartofi sau paste fainoase, iar restul, de cel putin 50%, legume.

7.Beti apa

Simptome legate de foame si de sete sunt identice. Multi oameni cred ca le este foame, dar organismul lor are nevoie mai ales de apa.

Pastrati ridicat nivelul de hidratare band cel putin 2 litri de apa pe zi, daca este posibil. Acest lucru va accelera nivelul de energie, va suprima pofta de mancare si veti pierde in greutate.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#trucuri slabit, #reducere numar calorii, #consum calorii , #sanatate