PSD a tradus in engleza discursul lui Ponta ca sa inteleaga si partenerii externi si presa straina

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 15:39
5482 citiri
PSD a tradus in engleza discursul lui Ponta ca sa inteleaga si partenerii externi si presa straina
Foto: Captura B1 TV

PSD a tradus, duminica, discursul premierului Victor Ponta de la conferinta de presa sustinuta dupa sedinta de urgenta a coalitiei de la guvernare.

Victor Ponta, dupa sedinta Coalitiei: Ma consider nevinovat, voi contesta decizia, voi trece peste acest moment

"Victor Ponta si-a anuntat astazi sprijinul total pentru o justitie independenta, cat si pentru separarea puterilor intr-un stat democratic", se arata in mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, mesaj transmis de catre PSD pentru partenerii externi si corespondentii de presa straina.

"Aducand clarificari legate de acuzatiile care i se aduc, (Victor Ponta n. red.) a aratat ca dosarul a fost construit ca unul politic, si nu judiciar, fiind menit sa darame guvernul actual si sa schimbe majoritatea din Parlament; Opozitia a inregistrat o motiune de cenzura (cu foarte slabe sanse de a aduna suficiente voturi) chiar in ziua in care acuzatiile impotriva lui Ponta au devenit publice", se mai arata in postare.

In comunicarea PSD se mai arata ca premierul a subliniat, duminica, faptul ca a fost acuzat inainte de a fi audiat si de a oferi o explicatie pentru acuzatiile aduse, legate de fapte din 2007 - 2008, care au provocat un prejudiciu de 10.000 de euro, fapte care au depasit deja perioada de prescriere.

Macovei il acuza pe Ponta ca a mintit iar: Iata dovada (Foto)

"Intarind ideea sprijinului sau pentru institutiile judiciare, el a afirmat: 'In cariera mea de procuror si de politician, am sustinut mereu dezvoltarea lor si am aparat mereu independenta lor, pe care o consider o conditie principala pentru o societate democratica.

Totusi, am sprijinit de asemenea ideea ca pentru a construi o astfel de societate, la 25 de ani de la caderea unei crude dictaturi, Romania are nevoie si de un Parlament independent si de un Guvern liber sa urmareasca politicile pentru care voteaza cetatenii'", se incheie mesajul PSD pentru presa straina.

Premierul Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

De asemenea, DNA cere Camerei Deputatilor avizarea urmaririi penale pe numele premierului si pentru conflict de interese, dupa ce l-a numit ministru in cabinetele sale pe Dan Sova.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#Ponta mesaj duminica presa straina, #declaratii Ponta duminica conferinta presa, #PSD mesaj presa straina duminica , #DNA
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
PNL trebuie facut de ras!! Traduceti si discursul Rovanei Plumb!!