Cand ar putea fi reluata productia de filme in California

Sambata, 06 Iunie 2020, ora 11:18
5265 citiri
Cand ar putea fi reluata productia de filme in California
Foto: Arhiva Pixabay

Filmarile pentru productii cinematografice si de televiziune vor putea fi reluate in California cel mai devreme pe 12 iunie, au anuntat vineri reprezentantii acestui stat federal american, dupa ce au aprobat un nou set de masuri concepute pentru a preveni raspandirea noului coronavirus pe platourile de filmare.

Companiile de productie californiene vor avea nevoie de o aprobare speciala din partea autoritatilor sanitare locale pentru a-si relua filmarile, potrivit unui comunicat emis de Departamentul Sanatatii din California, citat de Reuters.

Filmarile pentru productii cinematografice si de televiziune au fost oprite in lumea intreaga la jumatatea lunii martie, in cadrul eforturilor depuse de comunitatea internationala pentru a limita propagarea pandemiei de COVID-19.

Un grup de lucru alcatuit din reprezentanti ai studiourilor de la Hollywood si membri ai sindicatelor din industria de divertisment a propus la inceputul acestei saptamani o campanie extensiva de testare pentru noul coronavirus, verificari zilnice ale simptomelor bolii si alte masuri de siguranta pentru a permite actorilor si echipelor de filmare sa isi reia activitatile.

Noul regulament a fost conceput de reprezentanti de la Walt Disney Co, Netflix Inc, Warner Bros si NBCUniversal si de membri ai sindicatelor SAG-AFTRA, IATSE si Directors Guild of America (DGA).

Pentru a putea sa isi reia activitatea, echipele de productie californiene vor trebui sa respecte reglementarile formulate de acest grup de lucru si sa primeasca o autorizatie din partea oficialilor regionali din domeniul sanatatii.

Autoritatile districtuale vor analiza rata locala a infectarilor cu noul coronavirus, gradul de pregatire a comunitatilor in eventualitatea unei cresteri spectaculoase a numarului de cazuri de infectare, capacitatea de testare si alte date sanitare inainte de a emite autorizatia ce permite reluarea filmarilor, a precizat Departamentul Sanatatii din California.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Practici cenușii în campania electorală: "Ca în Vestul Sălbatic/ Când donezi materiale cu însemnele partidului apare o mare problemă"
Practici cenușii în campania electorală: "Ca în Vestul Sălbatic/ Când donezi materiale cu însemnele partidului apare o mare problemă"
Legea oferă posibilitatea partidelor să se promoveze prin diverse evenimente, activități sau materiale promoționale în timpul campaniei electorale. Cu toate acestea, anumite practici sunt la...
Cristian Popescu Piedone își ia în serios candidatura la Primăria Capitalei. Ce propunere are pentru PSD și PNL
Cristian Popescu Piedone își ia în serios candidatura la Primăria Capitalei. Ce propunere are pentru PSD și PNL
Candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că a trimis liderului PSD, Marcel Ciolacu şi preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, o...
#reluare productie filme Hollywood , #cele mai noi filme