Liderii Alianței Dreapta Unită anunță susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Duminica, 28 Ianuarie 2024, ora 18:38
3170 citiri
Liderii Alianței Dreapta Unită anunță susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei
Eugen Tomac, Cătălin Drulă și Ludovic Orban FOTO Facebook/ USR

Liderii celor trei partide care formează Alianţa Dreapta Unită şi-au exprimat, duminică, susţinerea pentru un nou mandat al lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă comune, susţinute de Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban, după ce USR, PMP şi Forţa Dreptei şi-au anunţat programul electoral pentru europarlamentare.

"Este, cred, un lucru evident că suntem cele trei formaţiuni politice care l-au susţinut pe domnul Nicuşor Dan şi care în continuare susţin munca care se face la Primăria Generală. Un primar în funcţie este candidatul natural, în continuare. Din partea noastră, există toată susţinerea", a anunţat Cătălin Drulă.

"Nicuşor Dan va fi şi după alegerile din acest an primar general al Capitalei, pentru ca în spatele lui Nicuşor Dan, pe lânga voturile noastre, vor fi şi voturile bucureştenilor cinstiţi şi oneşti, iar bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL în Capitală este de fapt un vot pentru PSD. Şi noi vom avea grijă să îi informăm pe cetăţeni să nu îşi risipească voturile şi sunt convins că energiile noastre vor reaşeza scena politică aşa cum trebuie şi aşa cum aşteaptă cetăţenii români", a declarat liderul PMP, Eugen Tomac.

Ludovic Orban a acuzat "rechinii imobiliari" că încearcă să "recaptureze" Bucureştiul şi a subliniat că este "fundamental" ca administraţia locală să fie condusă de un om "preocupat în primul rând de îmbunătăţirea vieţii" cetăţenilor.

"Sigur că nu îl considerăm pe Nicuşor Dan perfect şi că şi-a îndeplinit chiar toate obiectivele pentru care a fost ales primar. Pe de altă parte, vedem foarte clar că rechinii imobiliari şi toţi cei care au jefuit bugetele locale au câştigat în mod ilegal de pe urma unor relaţii nepotrivite cu Primăria Capitalei, atât pe vremea lui Oprescu, cât şi pe vremea lui Gabriela Firea. Îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul. Pentru noi este fundamental ca Bucureştiul să rămână pe mâna unui primar care să fie preocupat în primul rând de îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor şi de finalizarea proiectelor pe care s-a angajat să le ducă la bun sfârşit decât de jocuri de natură politică sau de reocuparea Primăriei de către rechinii imobiliari şi de către toate fracţiunile care au jefuit de-a lungul timpului Bucureştiul", a spus Orban.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Sălile de jocuri intră în ilegalitate, dar rămân în continuare în funcțiune. USR acuză PSD de protejarea industriei păcănelelor
Sălile de jocuri intră în ilegalitate, dar rămân în continuare în funcțiune. USR acuză PSD de protejarea industriei păcănelelor
Reprezentanţii USR au transmis că PSD s-a lăudat că scoate păcănelele din localităţile cu până la 15.000 de locuitori până la finalul acestei luni, dar este o minciună şi de data...
#alianta centru dreapta, #NIcusor Dan, #catalin drula, #USR , #Alegeri locale 2024