Mare sau munte în Bulgaria? Alege ofertele de la Hello Holidays și vizitează tot ce vrei!

Advertorial
Miercuri, 27 Iulie 2022, ora 18:23
4633 citiri
Mare sau munte în Bulgaria? Alege ofertele de la Hello Holidays și vizitează tot ce vrei!
FOTO: unsplash.com

Bulgaria, țara vecină de la sud de Dunăre este spectaculoasă din punct de vedere al obiectivelor turistice și destinațiilor. La fel ca și în România, poți vizita atât stațiuni montane, cât și stațiuni de pe litoralul bulgăresc și te vei bucura de tot ceea ce are mai frumos această țară. În Bulgaria vei găsi o cultură deosebită, numeroase tradiții și obiceiuri și te vei întoarce din vacanță cu amintiri de excepție.

Dacă nu știi ce să alegi între mare și munte, avem o veste bună pentru tine. Rezervând vacante in Bulgaria 2022 de la Hello Holidays, nu mai trebuie să alegi. Vacanțele au prețuri excelente și astfel te vei putea bucura de orice destinație. În continuare, îți prezentăm câteva astfel de exemple!

Una dintre cele mai îndrăgite stațiuni de pe litoralul bulgăresc este Nisipurile de Aur. Este stațiunea ideală pentru orice tip de turiști. Aici te poți relaxa și odihni, te poți distra, poți petrece luna de miere sau poți practica sporturi nautice. Prețurile sunt excelente pentru sejururi și cu siguranță vei dori să revii în fiecare an aici. Spre exemplu, poți alege aceste Sejur Bulgaria - Nisipurile de Aur la Madara Hotel. Este un sejur de trei nopți cu autorcarul, în regim all-inclusive, iar pachetul include și asistență turistică. Astfel, nu trebuie să îți faci griji pentru transport: doar te prezinți la locul de întâlnire și vacanța ta poate începe oficial. Hotelul este situat într-o zonă foarte bună, la 300 de metri de centrul stațiunii și la 350 de metri de plajă. De asemenea, este recomandat tuturor celor care își doresc o vacanță confortabilă.

Dacă nu ți se potrivește regimul all-inclusive, întrucât vrei să descoperi pe cont propriu bucătăria bulgărească și să îți faci programul după bunul plac, atunci alege un Sejur Bulgaria - St. Constantin și Elena, de 3 nopți, cu autocarul, la Romance Splendid Spa Hotel. Pachetul turistic include cazarea, transportul cu autocarul, demipensiune și asistență turistică. Îți garantăm că te vei îndrăgosti de acest hotel, având în vedere că are și un centru SPA, în care te poți relaxa oricând dorești.

În ceea ce privește muntele, trebuie să știi că Munții Pirin reprezintă destinația ideală pentru toți cei care adoră natura. Aici poți practica alpinism, ciclism montan, poți face trasee prin care poți descoperi lacuri, peisaje deosebite, vei putea admira fauna și flora, peșteri și vei putea cuceri vârfuri de peste 2500 metri înălțime.

Cea mai populară stațiune montană din Bulgaria este Bansko. Aceasta este atractivă în orice anotimp, oferind peisaje care îți taie respirația, centre SPA, hoteluri luxoase, numeroase obiective turistice, posibilitatea de a practica sporturi extreme, evenimente culturale și multe altele.

Așadar, dacă nu știi unde să petreci vacanța de vară, la mare sau la munte, îți recomandăm să alegi ambele destinații. Intră pe site-ul Hello Holidays și vei putea alege vacanțele care ți se potrivesc cel mai bine!

Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Premierul interimar al Bulgariei, Dimităr Glavcev, l-a demis pe ministrul de Externe, Stefan Dimitrov, la numai două săptămâni de când acesta fusese numit în post. Funcția a fost acum...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#Bulgaria, #bulgaria bulgaria , #Vacanta Bulgaria