Sute de angajați de la Tarom își pierd locurile de muncă. Încep restructurările
Economie / Tarom
TAROM a anunțat că începe procedurile de restructurare a personalului, 241 de posturi din structura curentă dispar. În fiecare departament trebuie să rămână doar 35% din personal. Pe 1 aprilie, TAROM a anunțat că 65% dintre angajați intră în șomaj tehnic. Restructurarea face parte dintr-un program în baza căruia Comisia Europeană a aprobat acordarea unui împrumut de salvare a societății la începutul anului trecut. Compania a avut pierderi de 431 milioane lei în 2020, a anunțat pe 15 ianuarie ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă. Implementarea măsurii va dura 6 luni și va reduce costurile de personal ale companiei cu aproximativ 8 milioane euro. Planul de restructurare al Tarom, trimis Comisiei Europene, prevede disponibilizarea a 700 dintre cei aproape 1.500 de angajați, închiderea a 11 agenții externe, restructurarea urmând să se deruleze în următorii doi ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Tarom . Această zonă va concentra articolele categoriei Economie din Ziare.Com care au subiectul principal: Tarom.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Tarom, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Economie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.