Horoscop 4 aprilie 2011

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 09:27
2777 citiri
Horoscop 4 aprilie 2011

Berbec

Saptamana ta incepe sub semnul nesigurantei si este posibil sa iti pierzi increderea in fata unei provocari. Confruntarile nu sunt cea mai buna idee astazi, dar nici nu iti poti permite sa te retragi complet. E cazul sa faci un compromis si sa gandesti cu atentie toate actiunile tale. In ciuda tuturor problemelor, banii si dragostea sunt mereu de partea ta.

Taur

Viata ta sociala poate deveni putin complicata, in special daca lasi un strain sa iti stabileasca programul sau pe altii sa iti calce mandria. E cazul sa fii atent la cei din jur, e posibil ca o persoana despre care credeai ca iti este apropiata sa iti faca o supriza neplacuta. La serviciu, dar si in viata personala, reusesti sa faci fata provocarilor, pentru ca esti in forma maxima, din punct de vedere intelectual si emotional.

Gemeni

Oriunde te duci, ai o usa deschisa. Ai noi oportunitati pentru a creste din punct de vedere personal si profesional, iar orice initiativa este de natura sa aiba un efect pozitiv. E un moment propice pentru parteneriate. Financiar nu stai prea bine, insa esti plin de energie si e o perioada ideala sa te apuci de un sport.

Rac

E o saptamana ideala pentru a comunica. Ai vrea sa nu te opresti din palavragit cu prietenii si sa te distrezi tot timpul, insa e nevoie sa te ocupi de treburi importante. Daca iti urmezi intuitia, nu ai cum sa gresesti.

Leu

Astazi e cazul sa fii diplomat, sa incerci sa obtii tot ceea ce ai nevoie fara sa faci mult zgomot. Un zambet si o privire cu vino-incoace iti vor aduce cele mai bune rezultate, in schimb o solicitare directa poate insemna un refuz. Daca iti calculezi bine miscarile, la serviciu toate iti merg struna, iar banii vin singuri la tine.

Fecioara

Intri intr-o perioada de schimbari emotionale si incerci sa te echilibrezi intre doua extreme. Nu este un moment bun sa-ti faci planuri mari, duci lipsa de energie si nici cu banii nu stai prea bine.

Balanta

Optimismul si dorinta de a explora noi orizonturi sunt principalele obiective in acest moment in viata ta. Calatoriile si educatia sunt mijloacele prin care incerci sa deschizi mai multe usi. Este momentul in care incerci sa comunici cu multe persoane si esti preocupat de religie, filosofie si cultura. In dragoste, nicio schimbare.

Scorpion

Ai idei atractive si un intelect ascutit, motiv pentru care atragi multe persoane interesate sa colaboreze cu tine. Modul in care te porti cu oamenii poate duce, in urmatoarea perioada, la o intalnire importanta care sa iti aduca multe beneficii.

Sagetator

E posibil ca astazi sa incepi un nou proiect, care sa te faca sa te simti implinit. E cazul sa faci ordine in casa, pentru ca vei avea musafiri, iar printre ei persoane care iti pot da multe sfaturi bune. Profesional si financiar, este o perioada bogata.

Capricorn

Esti plin de energie si incredere in sine, poti initia cu usurinta noi proiecte si poti face fata oricaror provocari. Esti mai curajos si depinzi mai putin de dorintele si afirmatiile celorlalti, motiv pentru care sunt sanse mari ca orice iti propui sa se finalizeze in favoarea ta.

Pesti

Imaginatia este de multe ori cheia supravietuirii, iar pentru tine e o zi in care e bine sa o folosesti cu prisosinta. "Orneaza" cumva adevarul, in asa fel incat sa fie de partea ta, iar ceilalti vor accepta cu usurinta lucruri pe care in mod normal le-ar respinge. Dragostea este de partea ta.

Varsator

Nu poti sa vinzi nimic decat daca ai servicii de calitate. Secretul este sa dovedesti ca iti pasa de cei cu care lucrezi, fie ei clienti sau colegi. Aceasta este abordarea pe care trebuie sa o ai, pentru rezultate optime.

Horoscop realizat de Zaza

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#horoscop, #Horoscop aprilie , #horoscop zilnic