K.Hunor: Crin Antonescu e noul Vadim, "cainele care latra" nu ajunge presedinte

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 14:39
2475 citiri
K.Hunor: Crin Antonescu e noul Vadim, "cainele care latra" nu ajunge presedinte
Foto: Romania Libera

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, l-a atacat foarte dur pe liderul PNL Crin Antonescu, spunand despre el ca este noul Vadim Tudor al politicii romanesti si avertizandu-l ca un "caine care latra" nu are sanse sa ajunga presedinte.

"Reactionez la afirmatiile lui Crin Antonescu, resping aceste acuzatii si spun ca imi pare rau ca presedintele Antonescu s-a transformat intr-un Vadim Tudor mai tanar. A preluat locul extremismului lui Vadim Tudor si ataca UDMR, ataca comunitatea maghiara. Eu pot sa spun ca, asa cum ne-am obisnuit cu Vadim Tudor, cainele care latra nu va avea nicio sansa sa fie nici presedintele Romaniei, nici macar liderul Opozitiei sau un lider politic important", a declarat Kelemen Hunor, citat de Mediafax si preluat de ProTV.

Kelemen Hunor s-a aratat dezamagit de faptul ca liderul PNL s-a suparat pe maghiari ca nu si-au tradat pana acum partenerii de coalitie de la PDL.

"El s-a suparat ca noi nu am tradat partenerii nostri de coalitie, dar niciodata nu a fost suparat cand noi nu am tradat liberalii in perioada 2007-2008. Noi nu suntem tradatori, nu avem aceasta calitate si niciodata niciun partener al nostru nu a fost tradat, nici de dragul lui Crin Antonescu, noul Vadim Tudor al politicii romanesti nu vom trada pe cei cu care mergem intr-o anumita perioada", a mai declarat liderul UDMR.

Crin Antonescu a fost extrem de nemultumit de faptul ca UDMR a votat alaturi de PDL si UNPR pentru instalarea lui Vasile Blaga la sefia Senatului, dupa ce PSD l-a exclus din partid pe Mircea Geoana si a cerut revocarea lui din functia de la Senat.

Antonescu: UDMR, o rusine pentru maghiarii din Romania

"Dupa ce ani de zile noi am avut de-a face cu UDMR, o formatiune politica reprezentand minoritatea maghiara din Romania, noi azi nu mai avem de-a face cu asa ceva. Regimul Basescu a reusit sa dizolve foarte multe alcatuiri politice. Acesti oameni care guverneaza cu domnul Basescu, cu domnul Boc sunt niste pedelisti de etnie maghiara, si cand zic pedelist nu am in vedere o notiune de apartenenta la un partid, ci o anumita conformatie a unui parazit clientelar care guverneaza batandu-si joc de tara asta.

Domnii de la UDMR sunt niste pedelisti de etnie maghiara, sunt o rusine, dupa parerea mea, pentru maghiarii din Romania si nu-i mai servesc, nu-i mai reprezinta", a atacat Antonescu formatiunea condusa de Kelemen Hunor, intr-o emisiune de televiziune, in care a lansat o lunga serie de acuzatii la adresa liderilor UDMR.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Kelemen Hunor Crin Antonescu, #UDMR Crin Antonescu, #Kelemen Hunor Antonescu Vadim , #presedinte UDMR