Miting pro-Iohannis la Alba Iulia: Printre participanti, personaje Disney

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 21:19
2939 citiri
Miting pro-Iohannis la Alba Iulia: Printre participanti, personaje Disney

Peste 1.200 de oameni au participat, joi, la Alba Iulia, la un miting organizat de ACL pentru sustinerea alegatorilor din diaspora si impotriva lui Victor Ponta, trei dintre participanti fiind imbracati in personaje Disney: Pinocchio, Mickey Mouse si Minnie Mouse.

Participantii, in mare parte membri si simpatizanti ACL din intreg judetul, s-au adunat in cartierul Cetate din Alba Iulia, de unde au pornit pe jos intr-un mars, scandand lozinci impotriva candidatului PSD la Presedintie, Victor Ponta, si de sustinere a candidatului ACL, Klaus Iohannis.

Oamenii au purtat steaguri tricolore si veste sau esarfe cu insemnele ACL sau cu mesajul "Iohannis presedinte".

Ei au scandat "Ponta nu uita, Ardealul nu te vrea" sau "Fiti eroi in turul 2".

Totodata, mai multi participanti au avut mesaje de sustinere pentru romanii din diaspora.

Trei dintre participanti au mers la miting imbracati in personaje Disney, respectiv Pinocchio, Mickey Mouse si Minnie Mouse, iar tinerii din jurul lor au afisat pancarte cu mesajele "Klaus, Klaus, scapa-ne de Mickey Mouse!" sau "Premierul Xerox".

Mitingul s-a incheiat la monumentul Revolutiei din 1989, unde liderii ACL din judet au sustinut discursuri politice.

Actiunea a fost organizata de ACL Alba si a fost autorizata, fiind supravegheata de jandarmi.

Scutaru: Iohannis a ajuns principalul pericol al planetei, pentru PSD, dupa Osama bin Laden

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, joi, ca prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a devenit pentru PSD principalul "pericol al planetei" dupa Osama bin Laden, acuzand campania prin care liderul PNL este acuzat de faptul ca ar fi sprijinit de "cercuri de la Moscova".

"In cursul dupa-amiezii au inceput sa agite o noua tema in spatiul public, asa-zisa legatura sau sustinere a lui Klaus Iohannis din partea unor cercuri de la Moscova, ca si cum Klaus Iohannis si nu Victor Ponta, de fapt, ar dori sa promoveze o noua axa Bucuresti-Moscova-Beijing. Deci, este o campanie murdara si colegii nostri care se ocupa de toate aspectele juridice maine vor sesiza CNA pentru materialele care au fost difuzate in aceasta dupa-amiaza atat la Romania TV, cat si la Antena 3.

Este o campanie murdara pe care PSD o promoveaza incercand sa evite temele principale de discutii. Asa au fost atacuri la adresa lui Klaus Iohannis pe toata durata campaniei, de parca Klaus Iohannis ar fi fost principalul pericol al planetei, eventual dupa Osama bin Laden. Acuma cu Bin Laden americanii au rezolvat-o, dar a ramas o mare probleme pentru umanitate: ce se intampla cu Klaus Iohannis", a declarat Scutaru.

Liderul deputatilor PNL a mentionat ca, in schimb, premierul Victor Ponta urma sa aiba o vizita la Moscova in cursul acestui an, care a fost insa contramandata ca urmare a invadarii Ucrainei.

De asemenea, liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, a amintit faptul ca din luna aprilie a fost propusa o declaratie politica a Parlamentului care sa condamne invadarea Ucrainei, dar care nu a mai fost adoptata din cauza tergiversarilor PSD.

Citeste si:
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3. El a adăugat că povestea...
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR acuză că, a doua zi după învestirea Guvernului Ciucă, cel mai mare furnizor de energie electrică pentru clienţii casnici din România, ELECTRICA SA, a anunţat creşterea substanţială,...