Cum sa iti aranjezi parul daca vrei sa pari mai slaba

Luni, 21 Februarie 2011, ora 07:00
25579 citiri
Cum sa iti aranjezi parul daca vrei sa pari mai slaba

In cazul in care esti o femeie care are fata mai rotunda si vrei sa pari mai slaba, poti apela la cateva strategii care pot crea aceasta iluzie. De asemenea, e bine sa tii cont si de cateva interdictii in ceea ce priveste coafura, deoarece unele moduri in care iti aranjezi parul te pot face sa pari chiar mai "rotunjoara" decat esti.

Tlc iti arata cum sa procedezi pentru a trece ca fiind cu cateva kilograme mai slabuta.

1. Evita tunsoarea de tip bob (pana la nivelul barbiei)

Aceasta poate fi purtata oricand fara a fi demodata, insa doar anumite conformatii ale fetei sunt mai potrivite pentru ea. Daca ai o fata rotunda, bobul va atrage si mai mult atentia asupra rotunjimii.

Totodata, daca ai barbie dubla si vrei sa nu iasa in evidenta, evita aceasta tunsoare. In plus, bobul adauga volum partilor laterale ale capului, ceea ce va face de asemenea sa arati si mai bucalata.

Daca totusi vrei neaparat asa ceva, cere coafezei sa iti lase lungimea deasupra nivelului barbiei.

2. Fa-ti suvite intr-o nuanta mai deschisa

Cateva suvite vopsite intr-o nuanta calda, naturala, mai deschisa decat culoarea parului, te ajuta sa pari mai tanara si mai slaba, deoarece vor face ca parul si chipul sa fie mai luminoase. In plus, dungile verticale in general alungesc, indiferent daca sunt la nivelul parului sau hainelor.

3. Foloseste produse de calitate

Un par care are volum la nivelul intregului scalp face ca fata sa para mai subtire decat este, iar pentru a obtine volum ai nevoie in special de produse care au o calitate mai buna (insa nu neaparat si foarte scumpe).

4. Evita bretonul bogat si drept

Chiar daca este la moda sa iti faci un breton bogat si drept, pe care sa il tii pieptanat pe toata fruntea, acesta nu te avantajeaza in cazul in care ai fata rotunda deoarece o va face sa para mai scurta si mai lata. Daca vrei breton neaparat, fa-ti doar cateva suvite si tine-le aranjate in partile laterale.

5. Fa-ti suvite din tuns

Acestea avantajeaza pe oricine si mai ales persoanele care au fata rotunda. Atunci cand tot parul are aceeasi lungime, chipul pare mai lat. De aceea, cu cateva suvite realizate din tuns vei avea de castigat si, in plus, acestea sunt indicate si pentru femeile care au un par cu putin volum. Ai grija totusi ca suvitele sa nu fie mai scurte decat nivelul barbiei.

6. Evita sa te tunzi foarte scurt

Tunsorile scurte sunt potrivite in special pentru femeile care au fata mica, insa pentru cele cu fata rotunda nu sunt indicate. In cazul in care vrei neaparat o astfel de tunsoare, macar fa-ti cateva suvite si adauga volum la baza firelor de par pentru a distrage astfel privirile de la nivelul fetei.

In plus, evita ca lungimea parului sa se termine exact in rand cu barbia - lasa-l ori mai scurt ori mai lung putin.

7. Fa-ti un bob asimetric

Spre deosebire de cel clasic, in care lungimea este pana la barbie, acesta te poate avantaja. In plus, iti ofera o alura de sic si este usor de intretinut. La spate parul trebuie sa fie mai scurt si in fata mai lung, cu cativa centimetri dincolo de barbie (iar lungimile din laterale sa fie diferite).

8. Evita sa iti indrepti parul

Parul indreptat nu este chiar potrivit pentru un chip rotund. Asadar, tot volumul este cheia pentru a te face sa arati mai slaba.

9. Incearca sa optezi pentru o lungime pana la umar (cel putin)

O regula de baza pentru femeile cu fata rotunda este aceea de a lasa parul pana la umar cel putin sau chiar mai lung. Lungimea subtiaza si avantajeaza, insa nu uita si de cateva suvite.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#tunsoare fata rotunda, #par femei fata rotunda, #fata rotunda, #sfaturi coafat fata rotunda, #cum pari mai slaba, #frizuri fata rotunda , #femei