Dragnea ii cearta pe social-democrati: Nu va mai puteti lua concedii! Va controlez in permanenta

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 08:48
2262 citiri
Dragnea ii cearta pe social-democrati: Nu va mai puteti lua concedii! Va controlez in permanenta
Foto: Digi 24

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus membrilor organizatiei judetene PSD Calarasi ca nu isi mai pot lua concedii in august, pentru ca este singura luna in care pot reorganiza filiala.

Liviu Dragnea este nemultumit de rezultatele inregistrate de PSD Calarasi la alegerile europarlamentare, el criticandu-i pe membrii filialei la conferinta de joi de alegere a conducerii, potrivit Mediafax.

Vicepremierul a adaugat ca va controla in permanenta activitatea membrilor filialei, ironizand faptul ca acestia au adoptat prin vot ca PSD Calarasi sa se numere printre primele 15 filiale din tara la europarlamentare, insa a obtinut cele mai slabe rezultate.

"Ati stabilit ca o sa fiti peste Teleorman. Va felicit, va doresc succes. Ati spus ca veti fi in primele 15 organizatii. E o decizie buna. Ati stabilit si procentul - 52,7%. Pai, fratilor, daca ati stabilit lucrurile astea, mergem in concedii.

(...) Am o veste proasta, nu va mai puteti lua concedii, luna august e singura luna in care mai puteti reorganiza filiala", a spus Dragnea.

Acesta i-a felicitat pe social-democratii din Calarasi pentru implicarea in camapania pentru alegerile europarlamentare, insa a spus ca este foarte nemultumit de rezultate.

"Am facut greseala si sa ma uit pe programul de activitati. Stimati colegi, bucuria mea e ca nu ati facut greseala sa supuneti la vot, ca eu ma opuneam. Cum discutam noi de analiza rezultatelor obtinute la euroarlamentare in vederea organizarii si pregatirii campaniei in perioada august-octombrie?

Pai, nu va suparati, alegerile sunt pe 2 noiembrie. Daca noi pana la 31 octombrie gandim masuri de reorganizare, inseamna ca ne pregatim pentru alte alegeri", a detaliat presedintele executiv al PSD.

PSD Calarasi sa-l promoveze pe Ponta la prezidentiale

Dragnea a spus ca membrii filialei trebuie sa le explice locuitorilor din Calarasi de ce este bine ca Victor Ponta sa fie presedintele Romaniei, acesta din urma criticandu-i, la randul sau, pe social-democratii din acest judet pentru rezultatele obtinute la europarlamentare.

"Domnul Dragnea va spune adevarul. Nu e un rezultat multumitor daca va ganditi la 32%. Pentru PNL e cel mai mare rezultat din tara, pentru noi s-ar putea sa fie unul din cele mai slabe din tara.

Eu cred ca trebuie sa va stabiliti 52% ca obiectiv in primul tur, pentru ca, daca va stabiliti ca obiectiv 52% in turul doi, nu veti fi nici in primele 15 oranizatii, nici nu veti bate Teleormanul. Accept ideea de a avea 52% in turul doi la nivel national, asa da, dar la nivelul Calarasiului in nicun caz nu cred ca este un scor multumitor", a mentionat premierul.

Dan Cristodor a fost ales, joi, presedinte al filialei PSD Calarasi, in prezenta lui Liviu Dragnea si a lui Victor Ponta.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Dragnea PSD Calarasi, #Dragnea PSD Calarasi concedii, #Dragnea PSD Calarasi europarlamentare , #PSD