Orban: Este regretabil ca PD-L face casa buna cu Gigi Becali

Marti, 17 Iunie 2008, ora 15:25
2275 citiri
Orban: Este regretabil ca PD-L face casa buna cu Gigi Becali

Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, sustine ca majoritatea formata de PDL si PNG in Consiliul General al Municipiului Bucuresti arata ca democrat-liberalii sunt disperati sa-si salveze interesele si oamenii din Primarie si sa blocheze orice proiect favorabil Bucurestiului.

Reactia lui Orban vine dupa ce Adriean Videanu si Gigi Becali au declarat ca luni seara s-au inteles pentru formarea unei majoritati la Consiliul General al Capitalei, iar fiecare dintre cele doua partide va propune cate un viceprimar.

"Disperarea PD-L impinge la greseli grave. Este regretabil ca PD-L a ajuns sa faca casa buna cu Gigi Becali. Prin aceasta atitudine, democrat-liberalii arata ca sunt disperati si ca se descalifica, in loc sa faca negocieri practic cu noul primar general, vor sa impuna un dictat si sa se agate cu ghearele de fief-urile din Primarie, pe care le au in folos", a declarat Ludovic Orban, citat Evenimentul Zilei online.

El a mentionat ca cei opt consilieri generali ai PNL vor sustine toate proiectele din programul sau, dar si "orice proiect al primarului general care are ca efect cresterea calitatii vietii si dezvoltarea economica a Capitalei".

Astfel el a subliniat ca democrat-liberalii ar face orice pentru a-si salva interesele si oamenii din Primaria Generala a Capitalei.

"Democrat-liberalii ar fi in stare pentru a-si apara si salva interesele de la Primaria Generala si oamenii sa faca majoritate si cu PNG si cu PRM aceasta majoritate este o majoritate pentru blocarea oricarui proiect favorabil pentru Bucuresti si oricarui proiect al primarului general, o majoritate care permite numirea oricarui viceprimar, mentinerea oamenilor PDL-ului in functiune si o majoritate pentru impiedicarea placarii PDL-istilor care conduc structurile Primariei si structurile subordonate Primariei Generale", a subliniat Orban.

FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană....
#Ludovic Orban, #PDL, #Gigi Becali , #PNL