Dieta South Beach, rezultate in doua saptamani

Joi, 19 Martie 2009, ora 08:49
3487 citiri
Dieta South Beach, rezultate in doua saptamani
Foto: Webhealthguides.net

Principiul dietei South Beach este de a obisnui organismul sa se simta satisfacut dupa consumarea alimentelor care contin putine grasimi, nu sunt dulci sau sarate in exces si asigura necesarul zilnic de calorii.

In primele 14 zile vei uita de paste, paine, orez, cartofi si produse de patiserie sau cofetarie. La o iesire cu prietenii tu vei consuma apa plata, iar dupa doua saptamani vei incerca din nou bauturile preferate, informeaza zerocalorii.ro.

In dieta South Beach trebuie respectate cele trei mese zilnic. Nu trebuie sa fim speriati de cat mancam ci de ce mancam si tocmai de aceea vom renunta la uleiul de floarea soarelui pentru cel de masline.

Mai mult, carnea de pasare si porc va fi inlocuita de peste, in primele doua saptamani, iar pastele de legume, ciuperci sau spanac. Gratarul trebuie sa fie cel mai bun prieten al tau in prima faza a dietei.

Dupa doua saptamani poti incepe sa consumi alimentele preferate, in cantitati moderate si doar in timpul meselor.

Dupa ce organismul s-a obisnuit fara prajelile pe care le consumai inainte sau ciocolata zilnica, alte doua saptamani vor fi necesare pentru stabilirea cantitatii optime de mancare pentru asigurarea satietatii.

Vei observa ca, dupa prima etapa a dietei, kilogramele sunt mai putine, iar dimensiunile taliei s-au modificat. Aceasta este o buna motivatie pentru a continua in acelasi ritm, cu un regim atent supravegheat si fara excese.

Dieta South Beach este de fapt inceputul unui nou stil de viata si alimentatie, pe care, daca il adopti, te vei putea mentine la greutatea dorita.

Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
O dietă sănătoasă şi echilibrată este asociată cu o mai bună sănătate a creierului şi cu bunăstarea mintală, sugerează un nou studiu citat miercuri, 24 aprilie, de DPA/PA Media....
#dieta, #South Beach, #alimentatie, #prajeli, #carne, #slabit , #experiment