Monica Columbeanu i-a pus gand rau soferului Voicu

Luni, 30 Martie 2009, ora 12:24
10244 citiri
Monica Columbeanu i-a pus gand rau soferului Voicu

Monica Columbeanu, care si-a concediat rand pe rand mai toti angajatii, i-a pus gand si soferului Voicu, care, acum tot mai cerut in prezentarile de moda ale creatorilor de moda autothtoni, nu mai este la cheremul scorpiei de la Izvorani.

Cu toate ca acum isi castiga existenta ca sofer de lux al Monicai Columbeanu, Voicu, dotat cu un fizic deloc de ignorat, nu a renuntat niciodata la prima sa dragoste, modellingul. Mai mult, a fost initial manechin in aceeasi agentie unde lucreaza si sefa sa, Monica Columbeanu, "Transilvania Fashion", informeaza Click.

Gurile rele spun ca cei doi s-au cunoscut acolo, in scurt timp Voicu intrand pe sub pielea Monicai si determinand-o sa-l angajeze ca "asistent personal". Odata lansat in lumea buna a Capitalei chiar de catre Moni, care, in ultima vreme, apare peste tot alaturi de aratosul ei sofer si nu de sotul sau, Irinel, Voicu a ajuns in scurt timp pe prima pagina a ziarelor de scandal, care au speculat imediat o presupusa idila intre el si sefa sa.

La un moment dat, Moni chiar a fost surprinsa in ipostaze tandre intr-un club cu soferul, insa ea a negat imediat o relatie cu angajatul ei. Odata cu dramul de popularitate obtinut in postura de sofer al stapanei de la Izvorani, lui Voicu i-a crescut si cota ca manechin.

Ofertele pentru prezentarile de moda au inceput sa curga, iar acum sexy-soferul Monicai face furori pe podium, numarandu-se printre manechinii preferati ai lui Catalin Botezatu.

Solicitat insa din ce in ce mai des si mai ales in weekenduri, Voicu a inceput sa-si neglijeze serviciul, fapt care a scos-o din sarite pe Monica Columbeanu, aceasta fiind obisnuita ca soferul sa fie zi si noapte la cheremul ei.

Desi, initial, a fost angajatul ei preferat, acum Moni a inceput sa-i aplice si soferului acelasi tratament care i-a adus renumele de "Scorpia de la Izvorani", cum ea insasi s-a autocaracterizat.

Astfel, Monica a inceput sa-i interzica acestuia sa mai apara asa de des in prezentarile de moda, el ajungand sa prinda chiar mai multe contracte decat celebra sa stapana.

A lasat-o balta inainte de o emisiune TV

Vineri seara, Monica Columbeanu a participat la emisiunea concurs "Dansez pentru tine". Pentru ca soferul Voicu a avut o prezentare de moda tocmai la Constanta, la deschiderea magazinului Hugo Boss de acolo, acesta nu a mai putut sa-si duca sefa la Buftea.

Mai mult, soferul s-a distrat in clubul Crush cu manechinii lui Catalin Botezatu pana spre dimineata, fapt care, spun gurile rele, a infuriat-o la culme pe Monica. Pentru ca a auzit ca preferatul ei Voicu agatase si niste fete in aceeasi seara la discoteca, Moni s-a infuriat la culme si l-a chemat a doua zi imediat acasa.

Ramona Gabor si-a scos silicoanele la plimbare

Intre timp, sora Monicai Columbeanu i-a lasat cu gura cascata pe barbatii prezenti sambata seara la deschiderea restaurantului "La Cena 2", din Bucuresti.

Ramona Gabor si-a etalat mandra noii sani, fiind pentru prima oara, de la operatia din decembrie, cand tanara apare asa decoltata in public.

Cumnata lui Iri nu a fost atat de generoasa nici macar in prezentarile de moda sau in pictoriale.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Monica Columbeanu sofer, #scorpie Columbeanu Izvorani , #sofer