Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Politica / majorare pensii
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări că guvernul are bani și de salarii și de pensii. Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, 26 aprilie, că Guvernul are toţi banii ...
Ministrul Muncii anunță că la fiecare început de an vor crește pensiile. Economist: "Rămâne de văzut de unde vor lua banii"
Luni, 25 Martie 2024, ora 13:57 - Ministrul Muncii anunță că la fiecare început de an vor crește pensiile. Economist: "Rămâne de văzut de unde vor lua banii"
Politica / majorare pensii
Simona Bucura Oprescu, ministra Muncii, a declarat că în fiecare an, în luna ianuarie, pensionarii vor avea parte de o majorare a pensiei. Noua lege a pensiilor vine însă cu o mare schimbare...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei majorare pensii . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: majorare pensii.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - majorare pensii, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Top stiri din Politica