Baietii invata mai bine daca le preda un barbat
Scoala / pedagogie
Baietii au performante academice mai bune daca in timpul scolii primare le preda un pedagog de sex masculin, conform unui studiu al cercetatorilor britanici. Studiul a fost realizat pe 1000 de barbati, si aproape jumatate dintre ei (48%) au declarat ca invatatorul (nu invatatoarea) a avut cel mai mare impact asupra lor in timpul scolii. In ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei pedagogie . Această zonă va concentra articolele categoriei Scoala din Ziare.Com care au subiectul principal: pedagogie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - pedagogie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Scoala , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.