Berceanu: Frunzaverde este un tradator, negociase si in 2002 cu PSD

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 18:06
5122 citiri
Berceanu: Frunzaverde este un tradator, negociase si in 2002 cu PSD
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, crede ca Sorin Frunzaverde este un "tradator", el dezvaluind ca acesta negociase si in 2002 plecarea la PSD, dar cel care s-a opus venirii sale in partid a fost Ion Iliescu.

"Domnul Frunzaverde a negociat in 2002 cu Adrian Nastase si conducerea PSD de atunci ca sa treaca la PSD si sa fie ministrul Apararii, dar domnul Ion Iliescu s-a opus, pentru ca ministrul Apararii era Puiu Pascu, care facea parte din scoala de partid si grupul de la Trocadero la care dansul (n.r. - Ion Iliescu) a tinut si tine foarte mult.

Un numar restrans de colegi stiu acest lucru si daca cumva domnul Frunzaverde nu isi mai aduce aminte, ii aduc eu aminte acum si pot sa intru si in detalii. Asa ca tentatia tradarii este mai veche. Nu cred ca pot sa spun nimic altceva decat acest cuvant 'tradator', despre un om care a fost de trei ori pus ministru de Partidul Democrat Liberal: la Mediu, Turism si Aparare. Un om care totdeauna a fost in conducerea partidului in prima linie", a declarat presedintele PDL Dolj intr-o conferinta de presa tinuta marti la Craiova, informeaza Mediafax.

Radu Berceanu considera ca "USL a luat o mare plasa" intrucat candidatul pe care il sustineau la presedintia Consiliului Judetean avea mai multe sanse decat Sorin Frunzaverde.

"Domnul Sorin Frunzaverde a facut niste sondaje care crede ca le stie numai dansul, dar le mai stiu si altii. Si, in unele a fost pe locul doi, dar in altele pe locul trei, drept urmare a aplicat metoda, de altfel cunoscuta, ca daca e altul mai bun sa trec la partidul ala, ca sa ma puna pe mine partidul ala si sa nu il mai propuna pe el, pentru ca m-ar bate.

USL a luat o mare plasa: daca mergeau cu candidatul lor, aveau presedinte de Consiliu Judetean. Asa, probabil ca va merge cu Sorin Frunzaverde ca, probabil, asa au fost promisiunile in cadrul targuielilor respective, dar asta nu inseamna ca vor avea un presedinte de Consiliu judetean, pentru ca cine a tradat o data, de doua ori, de trei ori, sau a incercat, mai face si alte incercari", a mai spus Radu Berceanu.

Fostul lider PDL Sorin Frunzaverde a demisionat sambata din PDL si luni de la sefia CJ Caras-Severin, mentionand ca demisia intra in vigoare pe 4 aprilie.

Cu cateva zile inainte el fusese anuntat de liderii liberali ca fiind viitorul candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

Eveniment Quarterly Report

George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
Preşedintele AUR, George Simion, a continuat seria întâlnirilor la nivel internaţional în această săptămână la Bruxelles, anunţă, sâmbătă, reprezentanţii formaţiunii. ”Ne...
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit vineri seară, 8 decembrie, despre alegerile din 2024. Edilul a declarat că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va...
#Berceanu Frunzaverde tradator, #Berceanu Frunzaverde negociase PSD 2002, #Frunzaverde demisie PDL USL , #demisie