SURSE Marturia agresorului din parc. A plans, a spus ca era foarte furios si ca vrea sa fie consultat de un psihiatru

Autor: Paul Nedelcu - Redactor
Luni, 08 Februarie 2021, ora 15:55
18567 citiri
SURSE Marturia agresorului din parc. A plans, a spus ca era foarte furios si ca vrea sa fie consultat de un psihiatru
Alexandru Cobzaru a fost retinut pentru 24 de ore dupa incident FOTO Facebook

Tanarul de 29 de ani din Hunedoara, retinut dupa ce a dat de pamant cu doi copii intr-un parc din oras, a declarat cu ocazia anchetei ca regreta ce s-a intamplat. Surse apropiate anchetei au declarat ca agresorul a marturisit ca era foarte furios, avand probleme de gestionare a furiei.

Alexandru Cobzaru a fost retinut duminica, 7 februarie 2021, fiind acuzat de loviri si alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si violenta in familie dupa ce a dat de pamant cu un baiat de 13 ani si cu fiul concubinei sale, in varsta de 7 ani.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Ziare.com ca barbatul l-a agresat pe copilul de 13 ani dupa ce acesta din urma l-ar fi lovit pe fiul sau vitreg in varsta de 7 ani.

"A spus ca era furios pentru ca copilul l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus ca sub imperiul furiei si-a pierdut cumpatul. Erau niste conflicte mai vechi intre cei doi copii", a declarat o sursa din apropierea anchetei. Aceeasi sursa a mai declarat ca dupa ce a fost retinut si dus la Politie agresorul a regretat fapta si a inceput sa planga spunand ca "este mereu furios si vrea sa mearga la un psihiatru".

Potrivit surselor Ziare.com, agresorul a crescut intr-o familie saraca, este angajat ca muncitor in cadrul Primariei Hunedoara, iar pe langa copilul cu care era in parc si care este al concubinei sale dintr-o relatie anterioara, mai are un copil si inca unul pe drum, concubina sa fiind insarcinata.

Starea copilului agresat

Alexandru Cobzaru urmeaza sa fie propus pentru arestare preventiva. In ceea ce il priveste pe Copilul de 13 ani pe care l-a trantit de pamant, acesta a suferit o fractura la cap, cu pierdere de constienta, conform tomografiei si investigatiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Deva.

"Copilul are o fractura la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat in seama, cu pierdere de constienta si cu amnezie retrograda", a declarat luni, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, baiatul este stabil si se afla internat la Chirurgie Pediatrica. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul sa fie transferat la sectia de Neurochirurgie, in functie de evolutia sa.

Montarea crucilor eroilor români de la Valea Uzului nu intră în sfera penală. Liderul unei mișcări naționaliste scapă de acuzații
Montarea crucilor eroilor români de la Valea Uzului nu intră în sfera penală. Liderul unei mișcări naționaliste scapă de acuzații
Liderul Asociaţiei "Calea Neamului", Mihai Tîrnoveanu, a anunţat, miercuri, 24 aprilie, că Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc a clasat un dosar penal deschis anul trecut pe...
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
#agresiune, #parc, #Hunedoara , #eveniment