Udrea: Tariceanu, gelos pe Parlament

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 10:27
1750 citiri
Udrea: Tariceanu, gelos pe Parlament

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, este de parere ca premierul Calin Popescu Tariceanu are doua posibile motive pentru ingrijorarea din ultimul timp legata de starea economiei romanesti.

Pe blogul sau, Udrea sustine ca varianta cea mai putin "abracadabranta" este prima, cea potrivit careia premierul "nu a suportat faptul ca majorarile salariale pentru profesori vin din Parlament si nu de la Guvern, ceea ce ar insemna ca meritele si castigul de imagine s-ar contabiliza la PD-L, nu la PNL".

Cealalta varianta, respinsa de fostul consilier prezidential, este cea potrivit careia Tariceanu isi pregateste iesirea de la guvernare, inainte de alegeri, pe motiv ca "nu poate controla asa zisul haos".

Elena Udrea dezvaluie, ca argument in favoarea variantei cu gelozia, ca saptamana trecuta, Adomnitei s-a intalnit cu liderii sindicatelor din invatamant si le-a spus ca oricum Guvernul le va da marirea, esalonat, dupa ce legea atacata ar fi declarata neconstitutionala la CC.

Revenind la parerile sale exprimate si anterior pe blog, potrivit carora intre PSD si PNL exista o intelegere electorala, Udrea sustine ca Hrebenciuc trage sforile sa-i impace pe liberali cu PSD, lucru dorit si de Dinu Patriciu.

#Udrea, #Tariceanu, #Parlament, #salarii, #profesori , #premier