Paleologu: Crin Antonescu este un naufragiu lamentabil pentru PNL

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 08:06
1948 citiri
Paleologu: Crin Antonescu este un naufragiu lamentabil pentru PNL

Deputatul PD-L Theodor Paleologu, candidat la sefia PD-L in alegerile care vor avea loc la acest sfarsit de saptamana, spune ca strategia sa politica se bazeaza pe recastigarea electoratului liberal, pe care PNL sub conducerea lui Crin Antonescu l-a pierdut.

Paleologu sustine ca, daca va conduce PD-L, isi doreste o alianta cu PNL dupa alegerile din 2012. Pe de alta parte, fostul ministru al Culturii recunoaste ca alianta USL a luat fata PD-L in orasele mari, asa cum s-a vazut la Baia Mare, ceea ce este foarte periculos pentru PD-L, relateaza Romania Libera.

"Motiunea mea este o viziune strategica privind castigarea electoratului liberal. Acesta este frontul pe care se va da batalia electorala din 2012. Batalia va fi in zona electoratului indecis, liberal, dezamagit deopotriva de noi si de PNL. In sigla PD-L, eu sunt L (liberal)".

Theodor Paleologu: M-as lupta pentru Primaria Capitalei cu energia unui kamikaze

"Categoric cred ca alianta cu PNL ar trebui refacuta dupa alegerile din 2012. Problema este ca Crin Antonescu crede ca joaca un mare rol istoric, dar este un naufragiu pentru PNL, chiar daca va castiga alegerile in 2012. Este un naufragiu lamentabil. Este un partid pentru care am o foarte mare atractie.

Pe mine nu ma intrece nimeni in PNL ca pedigree liberal si tocmai de aceea cred ca trebuie sa evitam aceasta deriva in care niste oameni fara pedigree, fara simt politic, au antrenat partidul si liberalismul romanesc", a explicat Theodor Paleologu.

Paleologu: Blaga este om cald, Boc un om al datoriei

Pe de alta parte, deputatul PD-L recunoaste ca partidul sau este in pericol de a pierde lupta electorala in marile orase, in favoarea USL, alianta dintre PSD, PNL si PC: "Baia Mare este prima confruntare dintre PD-L si USL. Faptul ca am pierdut un oras mare este foarte important. E adevarat ca PD-L a castigat o serie de alegeri locale in ultima vreme. Dar nu au fost in orase mari, au fost comune si orase mici. Intreg discursul meu se adreseaza oraselor mari, pentru ca acolo trebuie sa castigam batalia".

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#paleologu PNL, #paleologu crin antonescu naufragiu, #Congres PDL paleologu , #PDL