Grecia pentru începători: Cele mai bune locuri de vizitat în prima călătorie

Miercuri, 06 Iulie 2022, ora 15:45
8644 citiri
Grecia pentru începători: Cele mai bune locuri de vizitat în prima călătorie
Insula Milos FOTO Google Maps

În timp ce vă planificați prima călătorie în Grecia, este posibil să fiți copleșiți de numeroasele opțiuni.

Greek reporter a făcut o listă cu locurile din Grecia pe care trebuie să vedeți la prima vizită pentru a obține cea mai bună varietate a ceea ce are de oferit această țară diversă.

Atena: capitala istorică a Greciei

Când vă aflați în Grecia pentru prima călătorie, trebuie să vedeți Acropola și să vizitați Muzeul Acropolei. Este o experiență uimitoare și de neuitat.

Vă puteți petrece ziua cutreierând străzile antice din Monastiraki sau vă puteți abate de la principalele atracții turistice și puteți vizita orașul Anafiotika, cuibarit sub Acropole, care vă transportă pe o insulă mediteraneană.

Alternativ, puteți lua un autobuz pentru a vizita ruinele din apropiere ale Templului lui Poseidon din Sounio.

Pe lângă faptul că mergi la plajele tradiționale din jurul Atenei, poți oricând să iei un taxi sau un autobuz pentru a vedea lacul unic peșteră al Lacului Vouliagmeni, situat chiar în suburbia Vouliagmeni.

Insula Hydra este locul perfect pentru prima ta călătorie în Grecia

O insulă care nu este doar unică, ci și situată convenabil aproape de Atena este uimitoarea insula Hydra.

Hydra este o insulă greacă fermecătoare, cunoscută pentru restaurantele și magazinele sale care mărginesc portul principal. În plus, este o reamintire a începutului secolului trecut, deoarece nu sunt permise mașini pe insulă.

Cei care caută o vedere diferită asupra insulei, pot vedea insula călare.

Consultați Harriet’s Hydra Horses, unde sunt oferite tururi pentru una până la cinci persoane. Cu toate acestea, dacă este aranjat în prealabil, șase până la o sută de persoane sunt binevenite la un tur de grup.

Rodos este cunoscut pentru orașul său medieval

Rodos, cea mai mare insulă grecească a arhipelagului Dodecanez, are plaje minunate, precum și o mulțime de ruine antice și clădiri istorice frumoase de explorat.

Vă puteți petrece timpul văzând ruinele antice, cum ar fi Acropola din Lindos, care este recompensa după ce ați terminat o urcare pe poteca abruptă care ajunge la 116 metri (380 de picioare) deasupra Lindos pentru a ajunge.

Dacă vrei ceva diferit de făcut, vezi Petaloudes, Valea Fluturilor!

Insula grecească Creta în prima ta călătorie în Grecia

Creta, a doua insulă grecească ca mărime, este departe de continent, așa că plănuiește să petreci ceva timp pe o barcă pentru a călători către destinația uimitoare.

Creta este un loc grozav de vizitat dacă o poți încadra în itinerariul tău în timpul primei călătorii în Grecia.

În fiecare an, oamenii care vizitează Grecia vin în Creta pentru a vizita ruinele orașului antic Knossos, pentru a experimenta ceea ce a mai rămas din capitala civilizației minoice.

Fiind a doua insulă ca mărime din Grecia, Creta are o coastă de 1.046 km, și niște plaje extraordinare.

Cu ape cristaline și nisipuri colorate, plajele din Creta sunt de neuitat.

Insula unica Corfu

Insula grecească Corfu este plină de vederi uluitoare, orașe încântătoare, muzee și activități interesante.

Nu vă lăsați prins în turul tipic al Corfului în timp ce vizitați această insulă plină de comori ascunse pe care să le descoperiți.

Corfu are multe influențe italiene pentru că a fost mult timp condus de Veneția, lucru pe care îl vei observa imediat odată ce vei vizita această insulă datorită arhitecturii sale de inspirație italiană.

Pe lângă faptul că vedeți orașul vechi din Kerkyra, asigurați-vă că încercați unele dintre mâncărurile locale preferate, unice în Corfu, numite „sofrito”.

Amatorii de mâncare se vor dezlănțui pentru combinația clasică a insulei de carne de vită gătită într-un sos local de vin alb, cu usturoi și pătrunjel proaspăt!

În timp ce vă aflați în Corfu, nu ratați o oportunitate unică de a vizita Palea Perithia, satul din epoca venețiană ascuns pe versantul nordic al insulei Muntele Pandokrator pentru a fi transportat înapoi în timp.

Satul, care a fost abandonat după anii 1960, a fost supus multor proiecte de restaurare de atunci, inclusiv restaurarea bisericii Agios Iakovos O Persis din secolul al XIV-lea pe care o vedeți când vă apropiați de sat.

Santorini: Destinație emblematică

Cu stâncile sale vulcanice emblematice și clădirile văruite în alb, Santorini este o modalitate excelentă de a cunoaște Grecia.

Insula are totul, de la podgorii până la excursii pe caldera vulcanului, ca să nu mai vorbim de plajele cu nisip vulcanic!

Vrei să vezi insula dintr-o perspectivă diferită? De ce să nu închiriați un scuter cât timp sunteți acolo, dacă vă simțiți încrezători în abilitățile dvs. de operare a scuterelor, deoarece drumurile sunt abrupte și înguste.

Există o mulțime de companii de închiriere care vă pot furniza un scuter din diferite orașe de pe insulă, precum și multe situate în Karterados, care este la doar un kilometru de Fira.

Probabil că veți dori să verificați atracțiile turistice frecvent vizitate, cum ar fi plajele din Kamari și Persia, iar pentru un răsfăț, încercați să experimentați adevărata cultură și unicitatea insulei cazându-vă în locuri precum Fira, Imerovigli sau Oia.

Aceste orașe, care sunt construite în stâncile insulei, sunt comori în sine și sunt pline de mici cafenele, magazine și locuri de interes. Explorarea acestei insule cu bicicleta sau scuterul este uimitoare, iar posibilitățile sunt nelimitate!

Peisajele uimitoare din Milos

Poate că nu ați auzit niciodată de această insulă, dar odată ce veți vedea fotografiile, veți dori cu siguranță să o vizitați și veți înțelege de ce Milos este un loc din Grecia pe care ar trebui să-l vedeți!

Insula Milos este unică și memorabilă și veți obține câteva fotografii fantastice cu care să vă uimiți prietenii și familia când ajungeți acasă, în special de pe plaje.

Această insulă are o istorie lungă. Este locul în care faimoasa statuie greacă cunoscută grecilor drept Afrodita din Milos, sau Venus de Milo, (care se află acum la Luvru) a fost descoperită de un fermier de pe insulă în urmă cu două secole, scrie Greek Reporter.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
Datorită ruinelor antice, plajelor pitorești și mâncărurilor incredibile, Grecia este una dintre cele mai importante destinații turistice. În 2023, peste 32 de milioane de persoane au...
#vacanta grecia, #turisti romani, #locuri de vizitat, #prima, #calatorie, #insule Grecia, #obiective turistice , #stiri vacanta
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5