Vosganian isi contrazice seful - Nu a votat pentru ca Becali sa candideze din partea PNL

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 22:00
4381 citiri
Vosganian isi contrazice seful - Nu a votat pentru ca Becali sa candideze din partea PNL
Foto: vosganian.ro

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a tinut sa dea o replica afirmatiei presedintelui PNL, Crin Antonescu, care a declarat luni ca protocolul cu PNG si candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL au fost votate in unanimitate. El a scris pe blog ca, personal, a votat "impotriva".

Becali si Ciorbea, candidati PNL - Antonescu, sigur pe el ca USL nu se rupe (Video)

"Doresc sa aduc o mica rectificare stirii de presa potrivit careia mandatul presedintelui PNL pentru a negocia sustinerea de catre PNG a USL, inclusiv prin participarea pe listele USL, pe locurile PNL, a presedintelui PNG, a fost adoptat in unanimitate. Personal am votat impotriva (stiu ca a existat si o abtinere).

Motivul pentru care am votat impotriva l-am prezentat in cadrul sedintei de birou PNL. Nu doresc sa reiau aceste argumente, caci nu vreau, cum am mai spus-o, sa intru in polemici publice cu unii dintre colegii mei de partid", a scris Varujan Vosganian pe blogul sau.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, ca Gigi Becali si Victor Ciorbea vor candida din partea PNL, pe listele USL, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Biroul Permanent Central a votat in unanimitate o pozitie de principiu favorabila unui acord politic cu PNG si cu PNTCD autentic, grupare condusa de Victor Ciorbea. A fost un vot in unanimitate", a precizat Antonescu.

A.S.

#Varujan Vosganian vot Becali PNL, #Vosganian vot unanimitate Becali parlamentare , #PNL