Jennifer Love-Hewitt a slabit (Galerie Foto)

Duminica, 17 August 2008, ora 16:47
8868 citiri
Jennifer Love-Hewitt a slabit (Galerie Foto)

Actrita Jennifer Love-Hewitt a fost criticata recent pentru kilogramele in plus pe care le-a adunat in vacanta, asa ca a fost nevoita sa tina regim.

Ea a reusit sa slabeasca 4 kilograme si jumatate in 10 saptamani, dupa un regim draconic de exercitii impreuna cu antrenorul personal. Vedeta, care era pe locul 14 in topul FHM al celor mai sexy vedete, a reusit sa scape astfel si de aspectul neplacut de "coaja de portocala al pielii".

Jennifer Love-Hewitt le-a indemnat pe fetele tinere sa se simta bine in propria piele, si sa nu asculte de gurile rele care spun ca numai daca esti slaba poti fi frumoasa, relateaza The Daily Mail.

"Stiu foarte bine cum arat, si familia si prietenii mei la fel. Ar trebui ca toate femeile sa se poata simti mandre de corpul lor, indiferent de cum arata", a declarat actrita.

Vezi mai jos Galeria foto

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
#Jennifer Love Hewitt, #slabit, #kilograme, #dieta, #regim , #dieta